Oppo Store nasıl kullanılır?

Makaleler
9
Yer
İstanbul, Türkiye
Oppo A55 telefonumda Android (Coloros) V11.1 güncellemesi yaptıktan sonra OPPO Store geldiğini fark ettim. Google'da araştırdığımda Türkiye'de kullanıma açık olmadığı yazıyor. Merak ederek uygulamaya girdim ama hiçbir şey anlamadım, Türkçe dil mevcut değil. Ne yapmam gerekiyor?

IMG_20220225_103236.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen Google Play gibi bir uygulama ancak Çin-Hindistan'a özeldir eğer öyleyse kullanmanız size pek avantaj sağlamayacaktır yokmuş gibi davranabilirsiniz.

Telefon ayarlarından bölgenizi Çin olarak değiştirip telefonu yeniden başlatırsanız kullanıma açılacaktır.

Muhtemelen Google Play gibi bir uygulama ancak Çin-Hindistan'a özeldir eğer öyleyse kullanmanız size pek avantaj sağlamayacaktır yokmuş gibi davranabilirsiniz.
Olabilir sağlamaz belki ama ben şunu merak ediyorum Türkiye'de kullanıma açık değilse neden güncelleme sonrası telefonuma geldi?

Telefon ayarlarından bölgenizi Çin olarak değiştirip telefonu yeniden başlatırsanız kullanıma açılacaktır.
Türkiye'de yaşıyorum yaptığım güncelleme sonrası geldi neden geldiğini bilmiyorum. Telefonu da Turkcell mağazasından aldım. Uygulama açılıyor zaten mevcut dil yüzünden pek birşey anlamadım.

Olabilir sağlamaz belki ama ben şunu merak ediyorum Türkiye'de kullanıma açık değilse neden güncelleme sonrası telefonuma geldi?

Telefonlarda bazı fonksiyonlar ülkelere göre değişiklik gösterir ancak gelen güncellemeler gölgeseldir global telefona gelen bu uygulama Almanya veya başka Avrupa ülkesinde çalışabilir buradan sonrası ülke ülke farklılıklara giriyor.

Telefonlarda bazı fonksiyonlar ülkelere göre değişiklik gösterir ancak gelen güncellemeler gölgeseldir global telefona gelen bu uygulama Almanya veya başka Avrupa ülkesinde çalışabilir buradan sonrası ülke ülke farklılıklara giriyor.
Pek anlayamadım ama uygulama da telefon fiyatları, kulaklık vs yazıyor Google Play gibi değil galiba. Resim attım bakmanız için.
Screenshot_2022-02-25-11-02-01-25_78c1c741a1f4c6cfd355b68481383409.jpg

Hmm o zaman bu Oppo ürünlerini satan kurumlar/oppo için bir uygulama Hepsiburada gibi ama satıcı Oppo'nun kendisidir.
Anladım. OPPO'ya e-posta attım onlarında yanıtını merak ediyorum. Kafama şu takıldı Çin ve Hindistan'a özel dediniz ya benim bölgem Türkiye uygulama nasıl açıldı şaşkınım. 😕

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı