Oppo ve kalitesi

Hocam vallahi benimki A16 yavaşlığı beni delirtiyor ama sağlamlığını seviyorum.

Reno 5 Lite var elimde, yani telefon çok hızlı hiç bugüne kadar sıkıntı çıkarmadı bana 1 yıldır yamuk olan hâliyle. Yani şu an piyasasına bakınca Samsung A54 veya üstüne koyar S21FE alırdım diyorum. Fiyatına değmeyen bir telefon ama kötü de değil.

Reno 5 Lite var elimde, yani telefon çok hızlı hiç bugüne kadar sıkıntı çıkarmadı bana 1 yıldır yamuk olan hâliyle. Yani şu an piyasasına bakınca Samsung A54 veya üstüne koyar S21FE alırdım diyorum. Fiyatına değmeyen bir telefon ama kötü de değil.
Bende Spotify kapanıp duruyor sinir oluyorum Instagram'da v.s gezerken müzik dinlemem neredeyse mümkün olmuyor.

Bugün küçük kardeşim telefonumu süs havuzuna fırlattı ve telefon 5-6 saniye boyunca suda kaldı, hemen çıkartıp kapattım ve evde kapağını açtım (garantisi bitmişti) ve arka kapağın incelik seviyesiyle karşılaştım, arka kapak o kadar ince ki elimle eğip bükebiliyorum, kapağı da kaldırdıktan sonra bütün vidaları teker teker söktüm, çıta (middle cover) kısmını ince bir plastikle kaldırırken alt kısmından kırdım. O da yetmedi normal bir şekilde telefonun içindeki anten kablosunu kaldırmaya çalışırken anten portu yerinden koptu ve kendisini elektrik bandıyla yapıştırdım yerine. Ardından teker teker bütün parçaları geri yerine taktım ve telefonu sorunsuz bir şekilde açtım, Oppo kullanacak ya da alacak arkadaşlara tavsiyem, eğer herhangi bir sıvı teması veya bozulma olursa hemen garantiyle servise yollayın.
EĞER SÖK-TAK BİLGİNİZ YOKSA DENEMEYİN, YAPMAYIN!
Telefon benden genel puan olarak 10 üzerinden 6 aldı.
Telefonun tamir edilme zorluğu 10 üzerinden 5 aldı (kendi görüşlerime göre, 1 en zor 10 çok kolay)
Yazdığım bütün metin kendi düşüncelerim ve kendi deneyimlerim üzerine oturtularak yazılmıştır.
Arka kapağı ne yapsınlar istiyorsun? Taş değil telefon taşıyoruz.

Hangi modeli acaba? Bende Oppo Reno 5 Lite var ve üstünden araba geçti 😬. Yamuk olsa da ekranında hiçbir sıkıntı yok taş gibi kullanıyorum. (Oppo'nun düşük modelleri çöp evet)

Evet Oppo'nun birçok modeli sağlamlık konusunda rakip tanımaz(!) ancak malzeme kalitesi ve işçilik kötü. Bataryanın üzerinde 2014 diye bir tarihe rastladım hatta. Kullandığım model A15s.

Arka kapağı ne yapsınlar istiyorsun? Taş değil telefon taşıyoruz.

Tamam hafiflik ama daha kalın yapabilirlerdi, bu kadar ince yapmaları bir miktar gözümden düşürdü kendilerini.

Bende Spotify kapanıp duruyor sinir oluyorum Instagram'da vs gezerken müzik dinlemem neredeyse mümkün olmuyor.

Bugüne kadar hiç öyle bir sorun yaşamadım, ancak telefon defalarca düştü, hatta telefonla çivi bile çaktım (çünkü çekici unutmuştum ve çekici almaya gidemezdim) ama hala tık yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı