Optic switch klavyeden normal switch klavyeye geçmek mantıklı mı?

Wireless olduğuna emin misiniz? Alux68 modelinin Wireless versiyonunu görmedim.

Aquarius yerine kotec öneririm, magnetik değerleri daha yüksek. 820 Max he ise ilk model olduğu için bazı problemleri bulunuyor.

Evet şimdi fark ettim sadece alux68 aluminyum

Peki 820Max için ne gibi sorunlar var acaba pek Reddit forumlarda Ajazz problemlerine rastlamadım.

680 için Wireless uygun fiyat ve aluminyum plate iç bölgede kullanılıyor

35 dolarlık FUN60 Pro yerine Ajazz'lar daha kalitelidir diye düşündüm. Alux için negatiflik kablo olması diğerlerinde de kasaları al değil

Valla sevinirim hocam. Hatta kullandıktan sonra deneyimlerinizi de paylaşabilirsiniz isterseniz.
@Yuiis Hocam rahatsız ediyorum. Klavye hakkında sorum olucak. Klavyeyi şarj edip etmediğimi anlayamıyorum. Yazılımda % olarak şarj gözükmüyor birde. Şarja takıyorum 1 saat filan sonra bakıyorum yine aynı yerde şarj. % olarak gözükmediği içinde anlayamıyorum şarj olup olmadığını şarj ederken ne yapmam gerekiyor? Bu soruyu sorduğum için özür dilerim ''Çok utanıyorum''.

Detaylı bilgi için teşekkür ederim. Tuş ataması galiba sağ alttaki tuşlara yön tuşu atanamıyor. Akko MonsGeek FUN60 klavyede ayar nasıl yapılır?

F75 için amazonda 2500-2600 düşmüş reaper switch ve gray switch kıyaslarsanız fark nedir?
Ayrıca f75 ve rk75 kıyaslanırsa f75 daha mı kaliteli switch kasası vs düşünüldüğünde.

Bir de kulaklığım dongle ile laptopa bağlı. Mouse yine ajax 159pro ve klavyeyi de kablosuz alırsak bağlantı açısından sorun yaşar mıyım?
Yön tuşu yapamıyor muyuz bu klavyeye

@Yuiis Hocam rahatsız ediyorum. Klavye hakkında sorum olucak. Klavyeyi şarj edip etmediğimi anlayamıyorum. Yazılımda % olarak şarj gözükmüyor birde. Şarja takıyorum 1 saat filan sonra bakıyorum yine aynı yerde şarj. % olarak gözükmediği içinde anlayamıyorum şarj olup olmadığını şarj ederken ne yapmam gerekiyor? Bu soruyu sorduğum için özür dilerim ''Çok utanıyorum''.
Yok hocam niye utanıyorsunuz, normal bir şey yani :)
Ayrıca geç gördüğüm için kusura bakmayın. Gözümden kaçmış, yeni gördüm. Şarjın dolduğu nasıl anlaşılıyor bilmiyorum, klavyeden klavyeye değişiyor ama bir kullanma kılavuzuna bakın derim. Ya da bazı klavyelerde bluetooth ile bağlayınca ne kadar şarjı olduğunu gösteriyor, onu deneyebilirsiniz isterseniz.

Yok hocam niye utanıyorsunuz, normal bir şey yani :)
Ayrıca geç gördüğüm için kusura bakmayın. Gözümden kaçmış, yeni gördüm. Şarjın dolduğu nasıl anlaşılıyor bilmiyorum, klavyeden klavyeye değişiyor ama bir kullanma kılavuzuna bakın derim. Ya da bazı klavyelerde bluetooth ile bağlayınca ne kadar şarjı olduğunu gösteriyor, onu deneyebilirsiniz isterseniz.

@Yuiis Hocam merhabalar. Bayramınız Mübarek Olsun. Bana 2000 tl altı klavye söyler misiniz?

@Yuiis Hocam merhabalar. Bayramınız Mübarek Olsun. Bana 2000 tl altı klavye söyler misiniz?
Sizinde bayramınız mübarek olsun öncelikle.

Şu an en iyisi bu olur hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı