Optic switch klavyeden normal switch klavyeye geçmek mantıklı mı?

Hocam şu bilgide şimdi geldi. (Edinilen son bilgiye göre Darmoshark TOP87 modelinin beyaz renk versiyonunda huano matcha green V2 switchler kullanılmaktadır.) soran olursa bilgilendirirsiniz.
🤔

Hocam 1 hafta sonra size nasıl ulaşabilirim oturduğum şehirden dolayı 1 haftayı bulur klavyenin gelmesi.
Hocam tekrar bu konuya etiketlerseniz dönüş yaparım. Bu konu kapanırsa da yeni konu açın orada etiketleyin. Etiketlediğiniz sürece bakarım yani hocam. :)

🤔

Hocam tekrar bu konuya etiketlerseniz dönüş yaparım. Bu konu kapanırsa da yeni konu açın orada etiketleyin. Etiketlediğiniz sürece bakarım yani hocam. :)
Tamamdır hocam.

Tamamdır hocam.

Hocam iyi günler. Klavye elime ulaştı. Ama bir sorunum var gibi. USB doungle ile bağlantı yaptığımda klavyeden Mac tuşunu açmam gerekiyor. Şöyle söyleyeyim klavye geldi ilk doungle ile taktım klavyenin altından Win tuşunu açtım sorunsuz çalıştı. Aradan 5 10 dk sonra yazılımı yükledim ve yazılımdan ışıklara bakarken bir anda anlamadığım bir şekilde saçma bir uyarı aldım ve klavyemde D tuşunun altında mavi ışık yanıp sönmeye başladı. Ne yapsam olmadı en sonda yanlışlıkla Mac bağlnatısını açtım ve USB doungle ıle bağlamış oldum. Bunun gibi bir sorunla karşılatınız mı? İnternette pek bir şey bulamadım.

(Gelen uyarı daha doğrusu olan buydu)
1742239381372.png

@Yuiis

Son düzenleme:
Tamamdır hocam.

Hocam iyi günler. Klavye elime ulaştı. Ama bir sorunum var gibi. USB doungle ile bağlantı yaptığımda klavyeden Mac tuşunu açmam gerekiyor. Şöyle söyleyeyim klavye geldi ilk doungle ile taktım klavyenin altından Win tuşunu açtım sorunsuz çalıştı. Aradan 5 10 dk sonra yazılımı yükledim ve yazılımdan ışıklara bakarken bir anda anlamadığım bir şekilde saçma bir uyarı aldım ve klavyemde D tuşunun altında mavi ışık yanıp sönmeye başladı. Ne yapsam olmadı en sonda yanlışlıkla Mac bağlnatısını açtım ve USB doungle ıle bağlamış oldum. Bunun gibi bir sorunla karşılatınız mı? İnternette pek bir şey bulamadım.

(Gelen uyarı daha doğrusu olan buydu)
Eki Görüntüle 2447998

@Yuiis
Hocam FN + Y yapmayı dener misiniz ama önce klavyenin altından win moduna alın tabi win kullanıyorsanız.

Başta akkoları da atmıştım da o yüzden sordum. Neyse onları saymayım. Sadece yazdıklarınıza göre sıralama yapayım.

Eki Görüntüle 2444331

Bu listeye ek olarak akkoları ve alu87a yı sayarsak
akkolar 1.
alu87a 2. olurdu
Sebepleri akkoların yazılımı iyi, kablosuz özelliği var,garantisi wraith ve sinerjiye göre daha çok güven veriyor.
Alu87a nın sebebi. Diğer klavyelerin aksine metal kasaya sahip olması, switchleri gördüğüm en sessiz stok switchler ve son olarak mekanik klavye olmasına rağmen snap tap özelliği olması ilgimi çekti.
hocam böyle bir liste yapmıştınız. En son akko 5075 ya da jin01 m1v05 de bile çift tıklama ve tıklama sorunu çok sık forumlarda hep switch önerisi soranlar aynı yorumu yaparak switch alıyor.

yunzii'nin şöyle bir 68tuş he klavyesi var bilginiz var mıdır?

hem amazon satıcı hem ciddi bir indirime girmiş sitesine vs göre

// galiba kötü bir kasa ve yazılıma sahip. Bir türlü işin içinden çıkamadım 2-4k bütçe arasında

Son düzenleme:
hocam böyle bir liste yapmıştınız. En son akko 5075 ya da jin01 m1v05 de bile çift tıklama ve tıklama sorunu çok sık forumlarda hep switch önerisi soranlar aynı yorumu yaparak switch alıyor.

yunzii'nin şöyle bir 68tuş he klavyesi var bilginiz var mıdır?

hem amazon satıcı hem ciddi bir indirime girmiş sitesine vs göre

// galiba kötü bir kasa ve yazılıma sahip. Bir türlü işin içinden çıkamadım 2-4k bütçe arasında
Hocam ben de mi sorun var acaba? Satıcı yunzi store, bir de bu klavye gümrükten geçer mi emin değilim.

1742246076831.png

Bir türlü işin içinden çıkamadım 2-4k bütçe arasında
Hocam sen mekanik mi bakıyorsun manyetik mi?

Hocam ben de mi sorun var acaba? Satıcı yunzi store, bir de bu klavye gümrükten geçer mi emin değilim.

Eki Görüntüle 2448083

Hocam sen mekanik mi bakıyorsun manyetik mi?
manyetik bakamıyorum aslında fun60 var sadece fps oynadığım için mantıklı ama günlük kullanım için çok zor gibi. Jin01 hoşuma gitti yurt dışı fiyatı 125 dolar 5075ler keza yurt dışı fiyatında satılıyor gaminggende.

Ama nerdeyse her mekanik klavyede özellikle akkolarda bu çift tıklama var. Amazonda 5075 puanı da kötü

Ama nerdeyse her mekanik klavyede özellikle akkolarda bu çift tıklama var. Amazonda 5075 puanı da kötü
Evet redditte, amazonda falan ben de çok gördüm ama gaming genden alıp yaşayan hiç görmedim. O yüzden biraz garip geldi bana.

fun60 var sadece fps oynadığım için mantıklı ama günlük kullanım için çok zor gibi.
Boyuttan dolayı mı?

@Yuiis hocam bölüyorum ama ben klavyenin şarjını sadece yazılım üzerinden mi görebiliyorum.
Valla hocam benim de bilgim yok ama şunu bir deneyin isterseniz.

1742247641198.png

Bu olmazsa bir kullanım kılavuzuna bakın derim. Varsa zaten orda yazıyordur.

Son düzenleme:
Evet redditte, amazonda falan ben de çok gördüm ama gaming genden alıp yaşayan hiç görmedim. O yüzden biraz garip geldi bana.

Boyuttan dolayı mı?

Valla hocam benim de bilgim yok ama şunu bir deneyin isterseniz.

Eki Görüntüle 2448095

Bu olmazsa bir kullanım kılavuzuna bakın derim. Varsa zaten orda yazıyordur.
fun60 evet hocam boyut en azından yön tuşlarının olmaması + olarak HE'nin hissi ve tuş sesinden dolayı

büyük ihtimal baya yaygın bir durum gibi hocam bu belki çok adet satıldığı için sorunlar daha çok dikkat çekiyor da olabilir. F75'ler gibi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı