- Makaleler
- 1
Yüksek ihtimal dediğiniz gibi daha çok satıldığı için dikkat çekiyor, bir de bu konulardaki kişiler de amazondan falan almıştır zamanında yüksek ihtimal. Gaminggen o zamanlarda satmıyordu.fun60 evet hocam boyut en azından yön tuşlarının olmaması + olarak HE'nin hissi ve tuş sesinden dolayı
Akko 5075b için switch önerisi
Merhaba, klavyem için önerebileceğiniz switch var mıdır? Klavyenin kendi switchlerini kullanıyorum ve bazıları sağlıklı çalışmıyor. Şimdiden teşekkürler.www.technopat.net
Akko 5075B Plus için Switch önerisi
Bundan birkaç ay önce Akko 5075B Plus satın almıştım fakat bazı Switch'ler ya iki kere basıyor ya da ilk seferde basmıyor. Yedek Switch'ler ile değiştire değiştire kullandım fakat yedek Switch'ler de bitti. Örneğin E tuşu, yedek Switch'lerle birkaç kez değiştirdim fakat hala aynı şeyi yapıyor...www.technopat.net
büyük ihtimal baya yaygın bir durum gibi hocam bu belki çok adet satıldığı için sorunlar daha çok dikkat çekiyor da olabilir. F75'ler gibi
Yurt içinde vgn a75 var sanırım. Ürün hakkında çok bilgim yok, outemu switch kullanıyor ama sırf onun için ürünü de kötülemem. O yüzden biraz inceleme ve yorumlara bakmanızı öneririm. Wraithin kendi sitesindeki yorumları dikkate almayın, kötü bir yorum gelince zaten göstermedikleri için pek objektif olacağını sanmam. Onun haricifun60 evet hocam boyut en azından yön tuşlarının olmaması + olarak HE'nin hissi ve tuş sesinden dolayı
ajazz klavyeleri vardı.

AJAZZ AK680 MAX Flagship Edition 68-Key Top Structure Wired Mechanical Keyboard with 8K Polling Rate RGB Backlight for Gaming and Office
AJAZZ AK680 MAX HE Wired Keyboard Quick trigger reset Gaming Low Latency Aluminiumalloy positioning plate 16 million colours RGB backlight Fult key hot-swap Web/App Dual Drive.0.125ms Ultra-low latency 8000Hz Return rate, Latency can be as low as 0.125ms Gaming with '0' Latency.Dynamic key range...

AJAZZ AK820 MAX PLUS Mechanical Keyboard TFT colour screen 8000 mAh ba
AJAZZ AK820 MAX PLUS Mechanical Keyboard 0.85 colour screen + volume knob (upgraded with customised switch bodies) Stable switchSmooth hand feeling Customised switch You'll feel just the right amount of comfort and precision with every keystroke

AJAZZ ALUX68 HE Series Full Aluminum Keyboard
AJAZZ is committed to creating a leading computer peripheral brand. It actively promotes diversification and globalization, advocating for a more comprehensive, cutting-edge, and stylish youthful lifestyle

Normalde gümrükten geçmez ama bu sitede faturada düşük gösterip geçiriyorlar diye biliyorum. Bazı siteler yapıyor böyle.
@ozguven_askim hocam siz almıştınız diye hatırlıyorum ajazz brand'tan. Konu hakkında daha bilgilisinizdir.