Optic switch klavyeden normal switch klavyeye geçmek mantıklı mı?

fun60 evet hocam boyut en azından yön tuşlarının olmaması + olarak HE'nin hissi ve tuş sesinden dolayı

büyük ihtimal baya yaygın bir durum gibi hocam bu belki çok adet satıldığı için sorunlar daha çok dikkat çekiyor da olabilir. F75'ler gibi
Yüksek ihtimal dediğiniz gibi daha çok satıldığı için dikkat çekiyor, bir de bu konulardaki kişiler de amazondan falan almıştır zamanında yüksek ihtimal. Gaminggen o zamanlarda satmıyordu.

fun60 evet hocam boyut en azından yön tuşlarının olmaması + olarak HE'nin hissi ve tuş sesinden dolayı
Yurt içinde vgn a75 var sanırım. Ürün hakkında çok bilgim yok, outemu switch kullanıyor ama sırf onun için ürünü de kötülemem. O yüzden biraz inceleme ve yorumlara bakmanızı öneririm. Wraithin kendi sitesindeki yorumları dikkate almayın, kötü bir yorum gelince zaten göstermedikleri için pek objektif olacağını sanmam. Onun harici
ajazz klavyeleri vardı.

Normalde gümrükten geçmez ama bu sitede faturada düşük gösterip geçiriyorlar diye biliyorum. Bazı siteler yapıyor böyle.

@ozguven_askim hocam siz almıştınız diye hatırlıyorum ajazz brand'tan. Konu hakkında daha bilgilisinizdir.

Yüksek ihtimal dediğiniz gibi daha çok satıldığı için dikkat çekiyor, bir de bu konulardaki kişiler de amazondan falan almıştır zamanında yüksek ihtimal. Gaminggen o zamanlarda satmıyordu.

Yurt içinde vgn a75 var sanırım. Ürün hakkında çok bilgim yok, outemu switch kullanıyor ama sırf onun için ürünü de kötülemem. O yüzden biraz inceleme ve yorumlara bakmanızı öneririm. Wraithin kendi sitesindeki yorumları dikkate almayın, kötü bir yorum gelince zaten göstermedikleri için pek objektif olacağını sanmam. Onun harici
ajazz klavyeleri vardı.

Normalde gümrükten geçmez ama bu sitede faturada düşük gösterip geçiriyorlar diye biliyorum. Bazı siteler yapıyor böyle.

@ozguven_askim hocam siz almıştınız diye hatırlıyorum ajazz brand'tan. Konu hakkında daha bilgilisinizdir.
ajazz'a bakacağım hocam 680max dışında bakmamıştım.

VGN a75 tükenmiş.

Jin01 nasıldır? Switch olarak çok iyi gibi Layout'u 5075'e göre daha iyi gibi hem al hem katmanlardan. Ayrıca mu01 serisinden farkı ahşap yerine AL. 5075 alacak olursak da dracula switch daha iyi gibi geldi yellow göre hem de yellowda daha çok sorun var gibi doğru mudur?

Jin01 nasıldır?

Bahsettiğiniz model buysa iyidir hocam tabi %65 size uygunsa. Rosewood switchleri benim de çok hoşuma gidiyor ama ışıkları biraz emiyor, yani ışık geçirgenliği çok iyi değil switchlerin ama bence sırf sesi için bile alınır.

5075 alacak olursak da dracula switch daha iyi gibi geldi yellow göre hem de yellowda daha çok sorun var gibi doğru mudur?
Valla hocam kalite olarak çok farkı olduğunu sanmıyorum ama ben de dracula switchle ilgili hiç sorun görmedim. Yellow da çok sorun olması genel olarak yellow switch modelleri daha çok satılıyor ondan olabilir. Diğer bir seçenek de dracula switch diğer modellere göre biraz daha yeni çıkan bir switch olduğu için belki yeni çıkanlarda düzeltmişlerdir ama bana birincisi daha mantıklı geliyor. Yine de dediğim gibi forumlarda hiç gaming genden alıp çift tıklama sorunu yaşayan görmedim henüz.

Bahsettiğiniz model buysa iyidir hocam tabi %65 size uygunsa. Rosewood switchleri benim de çok hoşuma gidiyor ama ışıkları biraz emiyor, yani ışık geçirgenliği çok iyi değil switchlerin ama bence sırf sesi için bile alınır.

Valla hocam kalite olarak çok farkı olduğunu sanmıyorum ama ben de dracula switchle ilgili hiç sorun görmedim. Yellow da çok sorun olması genel olarak yellow switch modelleri daha çok satılıyor ondan olabilir. Diğer bir seçenek de dracula switch diğer modellere göre biraz daha yeni çıkan bir switch olduğu için belki yeni çıkanlarda düzeltmişlerdir ama bana birincisi daha mantıklı geliyor. Yine de dediğim gibi forumlarda hiç gaming genden alıp çift tıklama sorunu yaşayan görmedim henüz.
En mantıklısı ajazz HE almak gibi. 820 max he ve alux 68he güzel gibi özellikle aquarius switch güzelmiş.

@ozguven_askim hocam ajazz brand ve store 2site var hangisinden nasıl almak lazım? Yardımcı olur musunuz kaç gündür klavye bakıyordum.

En mantıklısı Ajazz he almak gibi. 820 Max he ve alux 68he güzel gibi özellikle aquarius switch güzelmiş.

@ozguven_askim hocam Ajazz Brand ve Store 2site var hangisinden nasıl almak lazım? Yardımcı olur musunuz kaç gündür klavye bakıyordum.

Hocam @enzyyx bana demişti ajazzstore Epomaker'e ait bir site ama ajazzbrand ajazza ait. Bir de Ajazz'dan almaya çalıştım ilkinde ben ama sadece PayPal ile çalışıyor PayPal da Türkiye'de yasak.
Ajazzbrandtan aldım bir sorun olmadı.
Alux 68he daha iyi sanırsam, bir de wirelessmi o model?

Hocam @enzyyx bana demişti ajazzstore Epomaker'e ait bir site ama ajazzbrand ajazza ait. Bir de Ajazz'dan almaya çalıştım ilkinde ben ama sadece PayPal ile çalışıyor PayPal da Türkiye'de yasak.
Ajazzbrandtan aldım bir sorun olmadı.
Alux 68he daha iyi sanırsam, bir de wirelessmi o model?
Wireless evet. Kaç gün sürdü acaba gelmesi bir de alux 68he mi aldınız

Wireless evet. Kaç gün sürdü acaba gelmesi bir de alux 68he mi aldınız.

Wireless olduğuna emin misiniz? Alux68 modelinin Wireless versiyonunu görmedim.

En mantıklısı Ajazz he almak gibi. 820 Max he ve alux 68he güzel gibi özellikle aquarius switch güzelmiş.

Aquarius yerine kotec öneririm, magnetik değerleri daha yüksek. 820 Max he ise ilk model olduğu için bazı problemleri bulunuyor.

Son düzenleme:
Wireless olduğuna emin misiniz? Alux68 modelinin Wireless versiyonunu görmedim.

Aquarius yerine kotec öneririm, magnetik değerleri daha yüksek. 820 Max he ise ilk model olduğu için bazı problemleri bulunuyor.
820max he için wireless demiştim. Evet alux68 he kablolu.

Ajazz’dan ne önerirsiniz peki? Alux68 ve 820max he aluminyum. Manyetikleri nasıl ajazz’ın fun60 proya göre

820Max he için Wireless demiştim. Evet alux68 he kablolu.

Ajazz'dan ne önerirsiniz peki? Alux68 ve 820Max he aluminyum. Manyetikleri nasıl Ajazz'ın FUN60 Pro'ya göre.

820 Max He'nin alüminyum olduğunu görmedim açıkçası, eğer alux68 kotec switch versiyonunu alırsanız FUN60 Pro'ya benzer ve hissiyat olarak daha iyi bir performans alırsınız.

Eğer çok para harcamak istemiyorsanız tri mode olan AK680 Max da önerimdir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı