LordCastile
Femtopat
Daha fazla
Detaylı bilgi için teşekkür ederim. Tuş ataması galiba sağ alttaki tuşlara yön tuşu atanamıyor. Akko MonsGeek FUN60 klavyede ayar nasıl yapılır?fun60 harici kalanlar birbirine yakın özelliklere sahip klavyeler hocam
f75 ve f87 zaten aynı marka
İkisi hakkında şunları söyleyebilirim yazılımları çok iyi değil. Yani ben driver kullanırken hiç sorun yaşamadım ama sorun yaşayan çok fazla, o yüzden göz ardı edemeyiz.
Bunun harici rk75 harici diğerlerinde kablosuz özellik var, sizin için önemliyse göz önünde bulundurun.
v87 ye gelirsek fiyatına göre güzel ürün ama wraithin garanti konusu biraz tartışmalı. Servis konusunda sorun yaşayan da çok yaşamayan da çok. Yani biraz şans işi diyebilirim. O yüzden tkl klavye isteyenler için satıcısı "amazon" olan f87 modeller alınabilir. F75 i de çok uygun fiyatlı bulursan ikinci elden al derim ama fiyatı 2000 üstüne çıkıyorsa ikinci elden alma. Sıfırını amazon gibi güvenilir bir satıcıdan bulursan 2.3-2.4 e kadar çıkabilirsin.
Fun60 a gelirsek ne gibi sorunları var bilmiyorum çünkü görmedim. Mümkünse link paylaşabilirseniz bir göz atmak isterim. Onun dışında fiyatına göre gayet iyi ürün olduğunu düşünüyorum.
Yurt dışı siteleri olarak artık çok bir seçenek kalmadı gümrük sınırı yüzünden.
Bazı siteler yine faturada düşük gösterip gümrükten geçirebiliyor ama çoğu site yapmaz onu.
Benim tek bildiğim whatgeek vardı. Kendim oradan Kasım ayında bir klavye almıştım, o zaman halletmişlerdi ama şu an öyle mi hala bilmiyorum. Canlı desteğe sorup öğrenmek lazım. Ayrıca sattıkları modellerin çoğu artık yurt içinde de bulunabildiği için pek bir önemi kalmadı. Sadece oradan alırsan biraz daha uyguna geliyor ama garantisiz ürün oluyor. Üstüne biraz daha ekleyip garantili ürün almak daha mantıklı geliyor. Yine de bakmak istersen modellere bakabilirsin.
Mechanical Keyboards Gaming Keyboard- WhatGeek
Buy the best mechanical and gaming keyboards right at WhatGeek. You can find the keyboard you want and keyboards of various brands on WhatGeek, whether it is keyboards with various key numbers or keyboards with various layouts, we will provide you with them.www.whatgeek.com
Fun 60 Pro çalışmıyor
Arkadaşlar klavyenin ışıkları yanıyor Win modu USB modu denedim fakat yazmıyor. T tuşu yanıp sönüyor.
F75 için amazonda 2500-2600 düşmüş reaper switch ve gray switch kıyaslarsanız fark nedir?
Ayrıca f75 ve rk75 kıyaslanırsa f75 daha mı kaliteli switch kasası vs düşünüldüğünde.
Bir de kulaklığım dongle ile laptopa bağlı. Mouse yine ajax 159pro ve klavyeyi de kablosuz alırsak bağlantı açısından sorun yaşar mıyım?