Optik fareler hakkında

alper9335

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İZMİR
Daha fazla  
Bir videoda gördüm. Optik mouselar renkli mousepadlerde sorun çıkarıyormuş, hareketleri tam algılamıyormuş doğru mu?

Logitech G300S model mouse kullanıyorum. Bildiğiniz üzere optik bir mouse. Bu mousepadi almak istiyorum sorun olur mu?

Mousepad

İlk defa böyle bir duyumla karşılaşıyorum, yeri geldi kartona geçirdiğim kırmızı kumaşla kullandım, yeri geldi koltuk örtüsü üstünde kullandım, dediğinize benzer bir sorun yaşamadım. Yaşayan arkadaş varsa, yaşadıklarını paylaşsın, açıkçası merak ettim.

Böyle bir sorundan korkuyorsanız şahsen tek ve koyu renkli ürünlere yönelin derim.

İlk defa böyle bir duyumla karşılaşıyorum, yeri geldi kartona geçirdiğim kırmızı kumaşla kullandım, yeri geldi koltuk örtüsü üstünde kullandım, dediğinize benzer bir sorun yaşamadım. Yaşayan arkadaş varsa, yaşadıklarını paylaşsın, açıkçası merak ettim.

Böyle bir sorundan korkuyorsanız şahsen tek ve koyu renkli ürünlere yönelin derim.

Bende ilk defa duydum hatta şaşırdım. Siyah almak istemiyorum bu mousepad çok hoşuma gitti umarım bilgi yanlıştır da gönül rahatlığıyla alabilirim.

Bu arada dediğim video bu 2:47'de söylüyor dediğim olayı. video

Sorun çıkaracak olsa mouse üreticilerinin kendileri renkli mousepad yapmazlardı diye düşünüyorum. Yüzeyin parlak, pürüzlü ve girintili çıkıntılı olması muazzam derecede etkilese de kendim de optik mouse kullandım yıllarca renginin bir dezavantajını görmedim ve olacağını da sanmam.

Sorun çıkaracak olsa mouse üreticilerinin kendileri renkli mousepad yapmazlardı diye düşünüyorum. Yüzeyin parlak, pürüzlü ve girintili çıkıntılı olması muazzam derecede etkilese de kendim de optik mouse kullandım yıllarca renginin bir dezavantajını görmedim ve olacağını da sanmam.

Profesyonel bir oyuncunun böyle bir şey demesi saçma. Bende dünden beri araştırıyorum ama başka kimse böyle bir şey dememiş.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı