Wraith fareler nasıl?

O konuda pek bilgili değilim ancak benim kullandığım mouse'da Kailh var. Bundan önce Omron kullanan Deathadder Chroma 2013, G300 ve G102 kullandım. Hepsi de zamanla çift tıklama ve algılamama sıkıntıları çıkardı.
Yani hocam 1 hatta 2 yılda oluşması normal gibi. Çok daha uzun zaman olursa markanın satışları yavaşlar. Yani çoğu piyasada böyle mantık yürüyor mesela belki bu oyuncu ekipmanlarında da olabilir. Onun haricinde çokta esprisi yok ki en azından çoğu switch için.

O konuda pek bilgili değilim ancak benim kullandığım mouse'da Kailh var. Bundan önce Omron kullanan Deathadder Chroma 2013, G300 ve G102 kullandım. Hepsi de zamanla çift tıklama ve algılamama sıkıntıları çıkardı.
Tabi bana göre bu arada. Bilindik ve fiziksel mağazadan ürün alındıysa da garantiye gönderilir orada çoğunlukla hallediyorlar. Wraith'in tek dezavantajı bu. Çokta iyi teknik servisi olduğunu duymadım

Yani hocam 1 hatta 2 yılda oluşması normal gibi. Çok daha uzun zaman olursa markanın satışları yavaşlar. Yani çoğu piyasada böyle mantık yürüyor mesela belki bu oyuncu ekipmanlarında da olabilir. Onun haricinde çokta esprisi yok ki en azından çoğu switch için.
Bana sorarsanız bilgisayarın yanında gelen Mouse'un 10 sene sıkıntısız çalışıp, ayrı alınan mouse'ların hepsinin 1 veya 2 sene içinde sıkıntı çıkarması kabul edilemez. Razer bu arada garanti bittiği gibi olmuştu, temizleme ve yağlama hiçbir şey işe yaramamıştı. Zaten o zamandan beri Razer hiçbir ürüne yaklaşmıyorum.

Omron Switchler iyi sayılmaz. Ne Omron switch kullandıysam 1 en fazla 2 sene sonra çift tıklama sorunu çıkarıyor. Örnek olarak G102'de Omron switch kullanıyor.
Omron piyasadaki en iyi switch markası. Lakin çok fazla switch çıkardığı için dandik olanı da çok fazla. Örneğin en iyi switch diyebileceğimiz switch şu an Omron D2FP-FN2 (China) modeli. Direkt Omron markasına kötü demek doğru değil.

Ben memnunum. Geçen gün oradan mause aldım ve memnun kaldım. Bana göre kaliteli ürünler satıyor.
Sen "geçen gün" diyorsun ki bundan 1 yıl sonra ne olacağı hiç belli değil hocam sıkıntı o. Asıl o zaman değerlendirmeli

Bana sorarsanız bilgisayarın yanında gelen Mouse'un 10 sene sıkıntısız çalışıp, ayrı alınan mouse'ların hepsinin 1 veya 2 sene içinde sıkıntı çıkarması kabul edilemez. Razer bu arada garanti bittiği gibi olmuştu, temizleme ve yağlama hiçbir şey işe yaramamıştı. Zaten o zamandan beri Razer hiçbir ürüne yaklaşmıyorum.
Bir ürünü 10 sene kullanmakta bir yerden sonra bıktırır. Tabii garanti bittikten hemen sonra da kronik sorunların çıkması çok daha kötü. Mesela bende de Razer'ın Deathadder Essential modelini kullanıyorum scroll'unda sıkıntı çıktı. Fakat acaba Wraith'te öyle bir şey oluyor mu asıl merak ettiğim/ettiğimiz soru bu. Ve Omron diğer arkadaşın dediği gibi çok switch çıkartıyorsa ama Wraith kaliteli olanlarını kullanıyorsa iyi...

Sen "geçen gün" diyorsun ki bundan 1 yıl sonra ne olacağı hiç belli değil hocam sıkıntı o. Asıl o zaman değerlendirmeli

Bir ürünü 10 sene kullanmakta bir yerden sonra bıktırır. Tabii garanti bittikten hemen sonra da kronik sorunların çıkması çok daha kötü. Mesela bende de Razer'ın Deathadder Essential modelini kullanıyorum scroll'unda sıkıntı çıktı. Fakat acaba Wraith'te öyle bir şey oluyor mu asıl merak ettiğim/ettiğimiz soru bu. Ve Omron diğer arkadaşın dediği gibi çok switch çıkartıyorsa ama Wraith kaliteli olanlarını kullanıyorsa iyi...
Daha önceden de wraith sitesinden alisveris yaptım. Onlarda da sorun çıkmadı.

Sen "geçen gün" diyorsun ki bundan 1 yıl sonra ne olacağı hiç belli değil hocam sıkıntı o. Asıl o zaman değerlendirmeli.

Bir ürünü 10 sene kullanmakta bir yerden sonra bıktırır. Tabii garanti bittikten hemen sonra da kronik sorunların çıkması çok daha kötü. Mesela bende de Razer'ın DeathAdder Essential modelini kullanıyorum Scroll'unda sıkıntı çıktı. Fakat acaba Wraith'te öyle bir şey oluyor mu asıl merak ettiğim/ettiğimiz soru bu. Ve Omron diğer arkadaşın dediği gibi çok switch çıkartıyorsa ama Wraith kaliteli olanlarını kullanıyorsa iyi...

Hocam 1 yıl sonra sorun çıkar diye Wraith'den mouse ki almayalım? Eylül'den beri faremi kullanıyorum hiçbir şey olmadı Wraith'den aldığım. Kaliteli alırsan neden bir şey olsun mouseya? Adamlar o kronik sorunu bilemez.

Hocam 1 yıl sonra sorun çıkar diye Wraith'den mouse ki almayalım? Eylül'den beri faremi kullanıyorum hiçbir şey olmadı Wraith'den aldığım. Kaliteli alırsan neden bir şey olsun mouseya? Adamlar o kronik sorunu bilemez.
Hocam yanlış anladınız. Benim demek istediğim zaten kronik sorun varsa, bilindik ve az bilinen markalarda her türlü var. Bende diyorum ki şuan belirsizlik var o yüzden kronik sorun çıkacak gibi nedenlerden ötürü ürünü almamazlık yapmamak lazım. Birisi mesela mouse'unun 10 yıldır bir şey olmadığını dile getirmişti ama millet 10 yıldır neler neleri değiştiriyor. 10 yıldır aynı mouse'u kullanmak ayrı saçma bana göre mesela. Burada Logitech'te olsa (g pro superlight serisi mesela) ya da Wraith'te olsa teknik servisi iyi olsun yeter her türlü kronik sorun çıkacaksa çıkar.

Yeni konular

Geri
Yukarı