Ücretli Optimizasyon danışmanlık hizmeti

Daha arkadaş gelmeden yargılamaya başlıyorsun. Önce bir gelsin, konuş. Sonra karar ver. Ön yargılı olma.

Sanayidesin ama burada bol bol yazıyorsun. :)

Şu anda işim bitti mesai çıkışını bekliyorum. Boş vakitlerimde ve molalarda aktifim hep forumda.

Daha arkadaş gelmeden yargılamaya başlıyorsun. Önce bir gelsin, konuş. Sonra karar ver. Ön yargılı olma.

Ben araya kendi tecrübelerimi de katıyorum. Örneğin o videolarda zamanlanmış görevleri kapatıyorlar mı?

Discord'unuz nedir acaba?

Sisteminiz mi yavaş? Oyun oynarken kasma mı oluyor? İnternete girmekte dahi zorlanıyor musunuz? Çözüm bizde!

Performans konusunda danışmanlık ve teknik destek hizmeti veriyoruz.

- Oyun performansını arttırma
- Sunucu güçlendirme
- Web sitesi optimizasyonu
- Yazılım hızlandırma
- Windows temizleme
- Windows performansını yükseltme
Windows temizleme hizmeti'nin temp temizleme ve Purera'dan başka bir şey olmadığı gerçeği :D

(!)

Ben araya kendi tecrübelerimi de katıyorum. Örneğin o videolarda zamanlanmış görevleri kapatıyorlar mı?

Sen onlardan farkı ne yapabiliyorsun yazılım tecrüben ne kadar modlu Windows yapabilir misin?
HDD'yi SSD'ye çevirme yeteneğin falan mı var yoksa senin internet sitedenden RAM'mi indirebiliyoruz.

Sen onlardan farkı ne yapabiliyorsun yazılım tecrüben ne kadar modlu Windows yapabilir misin?
HDD'yi SSD'ye çevirme yeteneğin falan mı var yoksa senin internet sitedenden RAM'mi indirebiliyoruz.
Ramindirmucosoftyuzdeyuzguvenilir.com 😃😃

HDD'yi SSD'ye çevirme yeteneğin falan mı var yoksa senin internet sitenden RAM mı indirebiliyoruz?
Son cümleyi görünce ciddi olmadığını, konuya dalga geçmek için geldiğini düşünmeye başladım. Boşuna cevaplamaya gerek duymuyorum. 🥳

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı