Ücretli Optimizasyon danışmanlık hizmeti

Hizmetimizi bir kişi bile deneyip yorumladı mı ki karşılaştırabilsin? Önce bir deneyin de sonra karar verin. Hatta şöyle bir kampanya yapıyorum. İlk kişiye ücretsiz hizmet. Artık biri de gelip hizmeti test etsin, yorumlasın. Ayrıca katılımcı düşük sistemli olursa onlarca kat performans artışı yaşayabilir.

Karşılaştırma dediğim olay siz onlarca kat performans artışı yapıyorken belki onlarda yüzlerce kat yapıyordur bunu karşılaştırmak istiyoruz.

• Beğen
İfadeler: tii
Belki yaptırırdım, fakat bilgisayarıma ailem dokunmasın diye şifre koydum, tanımadığım birini bağlatacak değilim. Uygulamalı olarak ne yapacağımızı yazmak daha iyi olur, çünkü bağlatma işlemini kimsenin "isteyerek" yapacağını sanmıyorum.
Eğer öyle istiyor isen sana yapacaklarını sohbet ortamında anlatırım. Tabii sistemin akıcı ise bu hizmeti almana gerek yok.

Karşılaştırma dediğim olay siz onlarca kat performans artışı yapıyorken belki onlarda yüzlerce kat yapıyordur bunu karşılaştırmak istiyoruz.
O zaman iki hizmeti de dene, tarafını seç.

@Emperor4231 da gelmiş, işe mi gidiyorsun? :)

Eğer öyle istiyor isen sana yapacaklarını sohbet ortamında anlatırım. Tabii sistemin akıcı ise bu hizmeti almana gerek yok.

O zaman iki hizmeti de dene, tarafını seç.

@Emperor4231 da gelmiş, işe mi gidiyorsun? :)

Neden boşa para vereyimki karşılaştırıcam kararımı vereceğim eğer söylerseniz.

Gerçekten ağız bozmak gerekir bu konuda, arkadaşlar size ne adamın yaptığı şeyden? Saçma olduğunu düşünüyorsanız yazmayın konuya bırakın bu kadar basit. Ne uzatmışsınız ya.
Seni bilmediğin bir numara aradığında dolandırıcı olup olmadığını nasıl anlıyorsun? İnternete yazarak. Biz burada fikir belirtmezsek ürünü alacak olan kullanıcı nasıl fikir sahibi olacak? Ürünlerin hiçbir yorum değerlendirmeleri olmadığını, Technopat'ta vs. kalitesiz markalara hiçbir şey denilmediğini düşün. Nasıl ürünleri alacaksın? Nereden bileceksin bu ürün ne kadar kaliteli? Marketten 2 liralık çikolata almıyorsun ki. İyi, yazmalım da kalitesiz markalar artsın. Kurumlar arası rekabet olmasın. Kurumlar kalitelerini arttırmaya çalışmasın. İnsanlar iade etmek için o kadar uğraşsın.

Bu konudaki tartışmaları okurken çok güldüm. Konu 50 FPS'den 300FPS videosuna ve yorumlara dönmüş. :D Kendi fikrim sistemin kararlığını bozar.
Bu doğru, yaptığımız hizmette sistemde bazı şeyler devre dışı kalır. Örneğin pano hizmeti.
Seni bilmediğin bir numara aradığında dolandırıcı olup olmadığını nasıl anlıyorsun? İnternete yazarak. Biz burada fikir belirtmezsek ürünü alacak olan kullanıcı nasıl fikir sahibi olacak? Ürünlerin hiçbir yorum değerlendirmeleri olmadığını, Technopat'ta vs. kalitesiz markalara hiçbir şey denilmediğini düşün. Nasıl ürünleri alacaksın? Nereden bileceksin bu ürün ne kadar kaliteli? Marketten 2 liralık çikolata almıyorsun ki. İyi, yazmalım da kalitesiz markalar artsın. Kurumlar arası rekabet olmasın. Kurumlar kalitelerini arttırmaya çalışmasın. İnsanlar iade etmek için o kadar uğraşsın.
Sen böyle düşünürsen bu mantıkla yeni firmalar nasıl müşteri kazanacak? Müşteriler var olan firmalara güvenirse yeni firmalar gelişemez.

Sen böyle düşünürsen bu mantıkla yeni firmalar nasıl müşteri kazanacak? Müşteriler var olan firmalara güvenirse yeni firmalar gelişemez.
Güven vererek tabii ki, siz bize bir güvence, bunu geçtim bir karşılaştırma yapabileceğimiz kaynak bile vermiyorsunuz. Neden sizi tercih edelim ki? En basitinden Android Emülatör sitelerinde bile x'den %x daha performanslı diye gösteriyor.

Güven vererek tabii ki, siz bize bir güvence, bunu geçtim bir karşılaştırma yapabileceğimiz kaynak bile vermiyorsunuz. Neden sizi tercih edelim ki? En basitinden Android Emülatör sitelerinde bile x'den %x daha performanslı diye gösteriyor.
Peki ya benim gösterdiğim verilerin doğruluğuna nasıl inanacaksınız? Günümüzde bazı firmalar gerçek olmayan değerlendirmeler dahi satın alarak ürünü güzel gösteriyor. Ben gerçekleri paylaşsam bile belki inanacaksınız, uğraşmaya değer mi?

Peki ya benim gösterdiğim verilerin doğruluğuna nasıl inanacaksınız? Günümüzde bazı firmalar gerçek olmayan değerlendirmeler dahi satın alarak ürünü güzel gösteriyor. Ben gerçekleri paylaşsam bile belki inanacaksınız, uğraşmaya değer mi?
Ya siz de onlardan biriyseniz, nereden bileceğiz?

Burada amacım olay çıkarmak, kavga etmek değil. Alan arkadaş olursa karşılaşabileceği şeyleri göz önünde bulundurmak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı