Ücretli Optimizasyon danışmanlık hizmeti

Burada ücretli bir ilan açılmış. İlanda yapılan şey basit bir iş olabilir veya istediği para fazla olabilir. Ancak tek yaptığınız şey boş boş konuşup konuyu kirletmek. Çok beğenmediysen atarsın beğenmedim emojisini. Yan hesabı falan değilim işinize gelince yan hesap dersiniz tabii.
Bu arkadaş çoklu hesap falan değil, sizin yaptığınız gerçekten geri beyinlilik olmaya başlamış, arkadaşın işine karış ayın 400 mesaj nedir ya? Bırakın yaptıran yaptırsın yaptırmayan yaptırmasın sizene bundan?

Hocam sabrınıza hayran kaldım hala o kadar dalgaya ve ciddiyetsizliğe rağmen cevap veriyorsunuz.

Test edildi, onaylandı. Zaten bu güçlü sistemler için değil. Düşük sistemler gereksiz şeylerle can çekişiyor. Bu tür sistemlerde çok faydalı oluyor.
Kim test etti, kim onayladı? Eğer gerçekten bu tarz bir şey yapabildiğinizi düşünüyorsanız hizmet sonuçta isteyen denesin ama ben donanım değişikliği olmadan yazılımla bu işin ancak %5 fark ettireceğini düşünüyorum.

Kim test etti, kim onayladı? Eğer gerçekten bu tarz bir şey yapabildiğinizi düşünüyorsanız hizmet sonuçta isteyen denesin ama ben donanım değişikliği olmadan yazılımla bu işin ancak %5 fark ettireceğini düşünüyorum.
Çok yanlış düşünüyorsun. Microsoft hizmetleri ve kullanıcıların yaptığı bazı yazılımsal hatalar sebebiyle sistemde ciddi anlamda yavaşlık olabiliyor. Bu sistemleri ciddi oranda hızlandırmak mümkün.

Çok yanlış düşünüyorsun. Microsoft hizmetleri ve kullanıcıların yaptığı bazı yazılımsal hatalar sebebiyle sistemde ciddi anlamda yavaşlık olabiliyor. Bu sistemleri ciddi oranda hızlandırmak mümkün.
Bütün konu boyunca "Mümkün, yapıldı, fark eder" diyorsun madem öyle buyur somut bir video çek yayınla bizde böylece doğru söylediğine inanalım değil mi?

Arkadaşım şuna ciddi oranda demeyin çünkü büyük bir artış demek oluyor bence %5 %10 deyin ciddi dedimi iş farklılaşıyor bir de onlarca kat diyorsunuz.

Yazılımsal bazı ayarlar kat kat fark ettiriyor bazen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı