Sadece fiyatını merak ettim vallahi ucuz bir fiyat verirse Intel HD laptopa hizmet alırım belki.
Umarım sonuç alırsınız bize de bildirirsiniz hocam.
Sadece fiyatını merak ettim vallahi ucuz bir fiyat verirse Intel HD laptopa hizmet alırım belki.
Microsoft hizmetleri?İnternette yer alan Mucosoft Blog sitesi size ait ise bazı yazılarınızı okudum. Eğer size ait ise Windows 10 Hızlandırma adlı makaleniz de yer alan hiçbir bilgi doğru sonuçlar vermiyor. Güldüm yani. Eğer uyguladığınız şeyler de bunlarsa, yapılan şeyin adı ticaret değil dolandırıcılıktır.
Eki Görüntüle 1488770
Kendisi bana iletişim adresi bile vermediHocam ulaşabildiniz mi? Yaptırdınız mı?
Kendisi bana iletişim adresi bile vermedi![]()
Fiyatını sorduğunuz için vermedim. Gülücük attığınıza göre dalga geçmek için bu konuya gelmiş olmalısınız. Eğer gerçekten isteseydiniz bizimle iletişime düzgün bir şekilde geçmek için bilgi isterdiniz.Kendisi bana iletişim adresi bile vermedi![]()
Müşteri fiyatını soracak tabi ki. Fiyatını bilmeden iletişime geçmez ki sizinle.Fiyatını sorduğunuz için vermedim. Gülücük attığınıza göre dalga geçmek için bu konuya gelmiş olmalısınız. Eğer gerçekten isteseydiniz bizimle iletişime düzgün bir şekilde geçmek için bilgi isterdiniz.![]()
Biz fiyat vermiyoruz. Fiyat güncellemelerine karşı fiyatı iletişime geçtikten sonra belirtiyoruz. Farklı bir müşteri burada eski fiyatı görüp şaşırmasın diye böyle bir uygulamaya geçtik.Müşteri fiyatını soracak tabii ki. Fiyatını bilmeden iletişime geçmez ki sizinle.
Biz fiyat vermiyoruz. Fiyat güncellemelerine karşı fiyatı iletişime geçtikten sonra belirtiyoruz. Farklı bir müşteri burada eski fiyatı görüp şaşırmasın diye böyle bir uygulamaya geçtik.
Biz fiyat vermiyoruz. Fiyat güncellemelerine karşı fiyatı iletişime geçtikten sonra belirtiyoruz. Farklı bir müşteri burada eski fiyatı görüp şaşırmasın diye böyle bir uygulamaya geçtik.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.