Optimus 5A vs Ghost

376955

Hectopat
Arkadaşım hem iş için hem de GTA 5/6, PUBG gibi oyunları rahatlıkla oynamak istediği bir sistem toplamak istiyor. Ben de piyasayı falan tam bilmiyorum fakat zamanında farklı bir arkadaşım bu linkini verdiğim sitelerden bir kasa almıştı hâlâ da kullanıyor ve memnun.

Bunlar sizce arkadaşımın istediği şeyi karşılar mı veya önerdiğiniz bir şey var mı?
Bütçesi 30K fakat yalnızca kasa değil full masaüstü sistem topladığı için monitör vs. gerekiyor.

Açıkçası 2 sistem arasından ben optimus 5A seçerdim veya başka hazır sistemlere bakardım. Belki 24 bine falan bir tık daha iyi sistem olabilir.

Bence bu baya iyi hem ddr5 tek sıkıntı psu onu değişirsen mükemmel olur bu sistem.

Eğer psuyu 550 watt deepcool seçerseniz
ssd yide 1tb yaparsanız sistemin toplam ücreti 24.500 tl oluyor.

Klavye olarak
Redragon k552 veya redragon fizzy olabilir.

Mouse seçiminde de
Lenovo legion m300s ucuz seçeneklerden biri olduğu için bu seçilebilir. Diyecektim ama baktım zam gelmiş mouse' a o yüzden elininizin boyutuna göre seçersiniz mouse' u.

Monitör olarak bütçe dostu bir şey istiyorsanız alttakini alabilirsiniz.

Eğer biraz daha bütçe çıkartabilirseniz de renkleri çok daha güzel olan lenovo legion 25i-30 alabilirsiniz. O da 5000 tl.

Yani klavye olarak redragon fizz k617 yi alırsanız, mouse' u 600 tl ye alırsanız ve monitörü viewsonic seçerseniz 29.500 tl ediyor her şey. Sadece kulaklık yok.

Kulaklık olarak da

Yani dediğim şekilde alırsanız bileşenleri 30.300 tl ediyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı