exec0 Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 107 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2021 #1 Merhaba, ben Manjaro kullanıyorum ekran kartı driverımı indirmek için optimus-Switch-for-Arch-Linux indirdim ve kurdum kurulum sonunda "dua etmeye başla" yazıyordu bende garipsedim açıkçası bir sıkıntı çıkar mı?
Merhaba, ben Manjaro kullanıyorum ekran kartı driverımı indirmek için optimus-Switch-for-Arch-Linux indirdim ve kurdum kurulum sonunda "dua etmeye başla" yazıyordu bende garipsedim açıkçası bir sıkıntı çıkar mı?
Çözüm Ö Ö Ömer Emin 19 Temmuz 2021 Optimus-Switch-for-Arch-Linux/start.sh at master · Keylem/Optimus-Switch-for-Arch-Linux Automatic nvidia driver installer for Arch Linux with optimus-switch-qt - Keylem/Optimus-Switch-for-Arch-Linux github.com
Optimus-Switch-for-Arch-Linux/start.sh at master · Keylem/Optimus-Switch-for-Arch-Linux Automatic nvidia driver installer for Arch Linux with optimus-switch-qt - Keylem/Optimus-Switch-for-Arch-Linux github.com
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 19 Temmuz 2021 #2 Nereden indirdin? Link atar misin? Artı 0 Eksi
KS KS exec0 Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 107 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #3 runit dedi: Nereden indirdin? Link atar misin? Genişletmek için tıkla... Burdan indirdim. Artı 0 Eksi
Ö Ömer Emin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #4 Optimus-Switch-for-Arch-Linux/start.sh at master · Keylem/Optimus-Switch-for-Arch-Linux Automatic nvidia driver installer for Arch Linux with optimus-switch-qt - Keylem/Optimus-Switch-for-Arch-Linux github.com Artı 0 Eksi Çözüm
Optimus-Switch-for-Arch-Linux/start.sh at master · Keylem/Optimus-Switch-for-Arch-Linux Automatic nvidia driver installer for Arch Linux with optimus-switch-qt - Keylem/Optimus-Switch-for-Arch-Linux github.com
KS KS exec0 Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 107 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #5 Ömer Emin dedi: Optimus-Switch-for-Arch-Linux/start.sh at master · Keylem/Optimus-Switch-for-Arch-Linux Automatic nvidia driver installer for Arch Linux with optimus-switch-qt - Keylem/Optimus-Switch-for-Arch-Linux github.com Eki Görüntüle 1112167 Genişletmek için tıkla... Kodlar kısmına keşke baksaymışım sağ olun. Artı 0 Eksi
Ömer Emin dedi: Optimus-Switch-for-Arch-Linux/start.sh at master · Keylem/Optimus-Switch-for-Arch-Linux Automatic nvidia driver installer for Arch Linux with optimus-switch-qt - Keylem/Optimus-Switch-for-Arch-Linux github.com Eki Görüntüle 1112167 Genişletmek için tıkla... Kodlar kısmına keşke baksaymışım sağ olun.