OPTIX G241 vs VG24VQ

Bütçe
1500-2000 TL

M. Onur NAR

Hectopat
Katılım
20 Nisan 2020
Mesajlar
211
Çözümler
1


Herkese merhabalar. Monitör konusunda çok şanssızım. En son bu iki monitör arasında kaldım. Acaba sizce hangi monitörü almalıyım? ASUS VG24VQ modeli midir? MSI Optix G241 modelini mi almalıyım? Ürünleri kullananlar var mı?
Teşekkürler.
 
 
İncehesap her cuma 22.00 da Gaming gecelerinde monitörü 1500TL'ye veriyorlar önerim biraz sabret ve oradan al.
Hocam İncehesap iade konusunda sıkıntı çıkarıyor diye çok yorum gördüm forumda.
Hocam bu iki monitörde amazonda yok. Amazondan almayı düşünüyorum monitörü. Yukardaki iki monitör nasıldır? ASUS ya da MSİ
 
Evet bende gördüm ancak pek sorun çıkacağını zannetmiyorum.
Hocam hiç alışveriş yapmadım incehesaptan o yüzden riske atmak istemiyorum. 2 monitör aldım ve iade ettim bu sefer artık güzel bir monitör alayım da sıkıntısız kullanayım diyorum. İade süreçleri hem yıpratıyor hem de zaman kaybına neden oluyor.
 
Hocam hiç alışveriş yapmadım İncehesap'tan o yüzden riske atmak istemiyorum. 2 monitör aldım ve iade ettim bu sefer artık güzel bir monitör alayım da sıkıntısız kullanayım diyorum. İade süreçleri hem yıpratıyor hem de zaman kaybına neden oluyor.

Arkadaşım birçok ürün aldı hiçbirin de sorun çıkmadı fakat belki sende çıkar.
 
Onların yerine bunu öneririm, Amazon'da mevcut.

Satıcısı amazon değil demeyi unutmuşum kusura bakmayın. Amazon kendi ürünlerinde iade konusunda kolaylık gösteriyor o yüzden amazonda yok dedim de.
Arkadaşım birçok ürün aldı hiçbirin de sorun çıkmadı fakat belki sende çıkar.
Hocam monitör konusunda şansız olduğumu söyleyebilirim o yüzden kesin bende çıkar. Hiç riske girmesem daha iyi olacak. Yukarıda dediğim monitörlerden hangisi iyidir sizce? Bilginiz var mı bu monitörler hakkında?
 

Geri
Yukarı