MaskeliÇilek Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 217 8 Eylül 2021 #1 Selamlar, bu monitörü aldım ancak AMD Radeon'dan FreeSync özelliğini açamıyorum. Bunun için DisplayPort kablosu mu gerekiyor? Şu anda HDMI kablo kullanıyorum. Ekran kartım RX 590.
Selamlar, bu monitörü aldım ancak AMD Radeon'dan FreeSync özelliğini açamıyorum. Bunun için DisplayPort kablosu mu gerekiyor? Şu anda HDMI kablo kullanıyorum. Ekran kartım RX 590.
Çözüm L L LaMorte 8 Eylül 2021 DisplayPort gerekmiyor, HDMI ile de halledebilirsiniz. Monitör menüsünden ve yazılımdan açmanız gerekiyor diye biliyorum.
DisplayPort gerekmiyor, HDMI ile de halledebilirsiniz. Monitör menüsünden ve yazılımdan açmanız gerekiyor diye biliyorum.
L LaMorte Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2019 Mesajlar 5.322 Makaleler 5 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600X RTX 3090 Gaming X MSI B650M-A WI-FI Corsair H150 RGB Corsair 5000X Corsair RM850 Corsair K60 / HyperX Pulsefire Raid Dell S2721DGFA Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2021 #2 DisplayPort gerekmiyor, HDMI ile de halledebilirsiniz. Monitör menüsünden ve yazılımdan açmanız gerekiyor diye biliyorum. Artı 1 Eksi Çözüm
DisplayPort gerekmiyor, HDMI ile de halledebilirsiniz. Monitör menüsünden ve yazılımdan açmanız gerekiyor diye biliyorum.
KS KS MaskeliÇilek Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 217 8 Eylül 2021 #3 LaMorte dedi: DisplayPort gerekmiyor, HDMI ile de halledebilirsiniz. Monitör menüsünden ve yazılımdan açmanız gerekiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet, öyleymiş. Monitörün menüsünden aktif ettim. Sorunum çözüldü, çok teşekkürler. Artı 0 Eksi
LaMorte dedi: DisplayPort gerekmiyor, HDMI ile de halledebilirsiniz. Monitör menüsünden ve yazılımdan açmanız gerekiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet, öyleymiş. Monitörün menüsünden aktif ettim. Sorunum çözüldü, çok teşekkürler.