Oracle Cloud kayıt olmuyor

Yabancı sitelerde videoları var hocam, ne hatası alıyorsunuz?

Hata alamıyorum hata alsam yine iyi. Benim sorunum kayıt olurken Türkiye diye bir adres seçeneği olmaması yani ikamet ettiğim bölgeyi yazmadan önce(adres kısmından önceki kısım yani) bir bölge seçmemi istiyor ve o kısımda Türkiye yok. Yani ben nasıl kayıt olabilirim?

Hata alamıyorum hata alsam yine iyi. Benim sorunum kayıt olurken Türkiye diye bir adres seçeneği olmaması yani ikamet ettiğim bölgeyi yazmadan önce(adres kısmından önceki kısım yani) bir bölge seçmemi istiyor ve o kısımda Türkiye yok. Yani ben nasıl kayıt olabilirim?
Tekrar söylüyorum oradaki ülkeler ikamet ettiğiniz değil, server'ın olduğu ülkeler. Avrupa'da bir yer seçebilirsiniz.

Siteyi ingilizce olarak açın, anlarsınız hocam.

Ne banka kartı, ne kredi kartı işe yaradı. Kendimin olmayan bir kartla bile denedim olmadı. Gerçek hayatta konumumu değiştirip ona göre adresi de değiştirdim, gene olmadı. Adresi kısa uzun detaylı detaysız denedim gene de olmadı. Sanırım sistemlerinde beni istemiyolar 🙂
ı ş ğ ö gibi karakterler varsa kullanma.

Desteğe mail attım, hesapta bir sıkıntı olduğunu belirtip düzelttiklerini söylediler. Tekrar denediğimde hesabı açabildim. Belki size de yardımcı olurlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı