Orada hayat kurmak için yurt dışına nasıl gidilir?

King Stannis

Centipat
Daha fazla  
Sorum yukarıdaki gibi fakat öyle gidip gezmek falan istemiyorum, gidip orada hayat kurup yaşamak istiyorum özellikle Amerika'da.
Ne var bu Amerika'da bilmiyorum ama çekiyor kendine arkadaş ya😅 bunu nasıl gerçekleştirebilirim yani? Daha önce Amerikan liseleri sınavına girdim fakat mülakatlarda elendim.
Daha üniversiteye de 2 yıl var.
Bilemiyorum varsa bu konuda bilgili biri rica ediyorum yardımcı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam oraya taşınmak bayağı pahalı zaten vizesi mülakatı falan filan bide trump iyice zorlaştırdı ABD'ye taşınmaya. Ya bayağı para birikimi yapacaksin ya da sansliyan Green Card çekilişine katılıp kazanacaksın.
Not: Eğer ABD'ye tasinirsaniz yasiyacaginiz eyaleti iyi belirlemenizi tavsiye ederim.

Hocam oraya taşınmak bayağı pahalı zaten vizesi mülakatı falan filan bide trump iyice zorlaştırdı ABD'ye taşınmaya. Ya bayağı para birikimi yapacaksin ya da sansliyan Green Card çekilişine katılıp kazanacaksın.
Not: Eğer ABD'ye tasinirsaniz yasiyacaginiz eyaleti iyi belirlemenizi tavsiye ederim.
hocam siz şuan ordamısınız ppden öyle bi vibe aldım

Aslında bir şeyler yazdım fakat silmek istediğimde olmadı bende en az 5 karakter olması gerektiği için 5 tane nokta koydum.

Yazdığım şey şuydu: "Vay be.. İki ay olmasına rağmen hâlâ bir cevap alamamışsınız. Konuyla ilgili bir bilgim yok. Ama merak ettim. Bu iki aylık süreç içerisinde hayatınızda neler değişti? Oraya gitmek için neler yaptınız?"

Bu arada forumdan sormanız iyi olmuş ama ben yapay zekâya da sormanızı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı