Kişisel Bakım Oral-B Vitality Pro şarjlı diş fırçası 999 TL

Doktorlar esasen diş eti sağlığı için daha sert fırçalanmasını öneriyor. Fırçalama sertleştikçe diş etleri alışıyor ve diş eti çekilmesinin önüne geçiliyormuş.
 
Birkaç gün önce ben de bunu almayı düşünüyordum fakat karşılaştırma yapınca Pro Series 1 modelinin daha iyi olduğuna karar kıldım. O da Amazon'da indirimdeydi fakat şuan indirim bitmiş.

Pro Series 1'in avantajı diş eti basıncı sensörü var. Vitality Pro'nun avantajı ise hassas modu barındırıyor olması.
 
Ben bir ara kullandım. 2 3 ayda bir başlık değiştirmek gerekiyor. Şarja takmayı unutuyorum, şarjı zayıflıyor bitiyor diş fırçalarken vs problem olmaya başladı. Normal fırçayla 2 3 dakika sürüyorsa diş fırçalamanız bununla 4 5 dakikayı geçebilir. Hiç tavsiye etmem. Herkes bir hevesle alıyor ama 3 5 ay sonra çöp

Değiştir, kötü mü? Hijyen sağlık üşengeçlikten daha önemli.

Sizin ki kusura bakmayın ama tam anlamıyla üşengeçlik. Normal fırçayla yapacağınız fırçalama aksine bununla yapacağınız fırçalamanın zamanı karşılaştırdığınızda Manuel diş fırçalama kötüdür. Fırçalama mantığını anlayamadığınızı düşünüyorum, belirli bir rpm hızı var, başlık sürekli çalışıyor hareket ettirmeseniz bile dişleri fırçalıyor .Olayı çok yanlış anlamışsınız.

10 senedir oral B kullanıyorum, dişlerin çürümediyse, sıkıntı yaşamadıysam ve beyaz oluyorsa bu elektrikli diş fırçaları sebebiyledir. Bir arkadaşımda görüp senin dişlerin nasıl bu kadar beyaz temiz diye sormuştuk aynı işi ben de yapıyordum ama bir türlü o beyazlığı yapamamıştık, sonra söyledi ve diş fırçası aldık. O günden beridir anında dişlerin rengi, temizliğini buna borçluyum.

Kim almak istiyorsa kesinlikle alsın, iyi bir dil macunuyla da harika bir ağız sağlığı olur.
 
Birkaç gün önce ben de bunu almayı düşünüyordum fakat karşılaştırma yapınca Pro series 1 modelinin daha iyi olduğuna karar kıldım. O da Amazon'da indirimdeydi fakat şu an indirim bitmiş.

Pro series 1'in avantajı diş eti basıncı sensörü var. Vitality Pro'nun avantajı ise hassas modu barındırıyor olması.

Basınç sensörü Pro 3'te de var. Açıkçası pek bir işe yaramıyor. Kendi ayarınızda fırçalarsınız zaten ekstra bir sensöre gerek yok. Ekstra mod bulunması ve şarjının uzun süre gitmesi yeterli.
 

Geri
Yukarı