OrcaSlicer V1.9.0 Official Release Elegoo Neptune 4/4 Pro/4 Max, Ender V3 SE/KE profilleri

Orcaslicer v1.9.0 official Release'de başlıkta ismi geçen modellerin profilleri yüklenmiş.

Elegoo için 0.2/0.4/0.6/0.8mm nozüller için, ender için 0.4mm nozül için profiller yüklü.

Orcaslicer v1.9.0 official release: Releases · SoftFever/OrcaSlicer

Teşekkür ederiz, orsa Slicer'a bile neptune 4 profili gelmişken prusa Slicer'a hala gelmemiş olması üzücü.

OrcaSlicer V1.9.0 Official Release'de başlıkta ismi geçen modellerin profilleri yüklenmiş.

Elegoo için 0.2/0.4/0.6/0.8mm nozüller için, Ender için 0.4mm nozül için profiller yüklü.

OrcaSlicer V1.9.0 Official Release: Releases · SoftFever/OrcaSlicer
Hocam ben Cura kullanıyorum. Sizce başka bir dilimleyiciye geçmeye gerek var mı veya ne gibi farklar avantajları var?

Ben Orcaslicer kullanmıyorum, Reddit'de son sürümde Neptune 4'ün listeye eklendiği bilgisini görünce meraklıları için paylaştım. Baskı ayarlarına bakmak için gene de göz atılabilir.

Cura da kullanmadığım için karşılaştırma yapamam ama yukarıdaki linkte her sürüme ne eklendiği bilgisi zaten verilmekte.

Geçmişte de aynı konuyu sormuştun diye hatırlıyorum. Ben çok fazla ayar seçeneği olduğu için Cura'yı kullanmıyorum. Tree supports özelliği olsa Sîmplify3d bile kullanabilirim ki bazı parçalarda hala kullanıyorum, parça ön izlemesi de en iyi hala Simplify3d'de.

Klasik supportla tree supportu aynı parçada kullanmaya izin ilk hangi slicer olursa ona geçerim, o zamana kadar şimdilik Prusaslicer ile devam gibi gözüküyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı