Ordu/Perşembe için GigaFiber gelecek mi?

Makaleler
3
Yer
Ordu/Perşembe
Sorum başlıktaki gibidir. Yeni altyapıya rağmen halen istediğim hızlara ulaşamıyorum. Dolaba uzaktayım ve maksimum 55-60 Mbps alabilirim. GigaFiber Ordu/Perşembe için gelecek mi? Gerçekten Türk Telekom'un insafına kalmış durumdayım. 1000/1000 Mbps interneti ben de kullanmayı çok istiyorum.

Hocam ben de ordu şahincili ve nizammettin için bekliyorum, umarım gelir.

Hocam ben de ordu şahincili ve nizammettin için bekliyorum, umarım gelir.
Ben de Perşembe/Efirli mahallesi için. Mahallede TürkNet'li 5-6 kişi falan var gerçekten enfes olurdu gelmesi. 1000/1000 Mbps interneti anca okulda falan kullanabiliyorum. Evde kullanımda nasıl bir şey olduğunu hayal edemiyorum. Üstelik 1-2 ping ile.

Sorum başlıktaki gibidir. Yeni altyapıya rağmen halen istediğim hızlara ulaşamıyorum. Dolaba uzaktayım ve maksimum 55-60 Mbps alabilirim. GigaFiber Ordu/Perşembe için gelecek mi? Gerçekten Türk Telekom'un insafına kalmış durumdayım. 1000/1000 Mbps interneti ben de kullanmayı çok istiyorum.
Merhabalar, şu an planlanan iş sahaları içerisinde değil ancak her bölgeye bu eşsiz deneyimi getirebilmek için aktif olarak yatırımlar yapmaktayız. Hiç merak etmeyin, bugün olmasa da yarın geleceğiz 😇

Merhabalar, şu an planlanan iş sahaları içerisinde değil ancak her bölgeye bu eşsiz deneyimi getirebilmek için aktif olarak yatırımlar yapmaktayız. Hiç merak etmeyin, bugün olmasa da yarın geleceğiz 😇
Umarım gelirsiniz. Gelirseniz gerçekten çok muhteşem olurdu. Yapabiliyorsanız adresimi talepler listesine eklemenizi rica ediyorum. Gerçekten deneyimlemeyi çok isterdik. :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı