Organik Hoşaf

upload_2017-8-7_23-52-7.png

Bakınız şuraya bir fotoğraf ekliyorum. Ardından sessizce uzaklaşıyorum. Umarım ceza almam :D

Benim annem topladığı vişneleri sadece kurutarak organik hoşaf yapıyor hocam. Hemde 2 saatini almıyor. Ne araştırma geliştirmeye ne de lojistiğe gerek var. Şimdi onu seri üretime geçirmek için gerekli evrakları yapsak, yeterli. Bu yarışmayı kazanmayı, bu ürün, haketmiyor! Bence.

Hayır o anlamda değil :D Hani seri üretim kısmı varya, malzeme diyorum aynı malzeme. Onun yapabildiğini ben de yapabilirdim. Seri üretme olayına gelirsek, yine otomatik sistem üretilecek. Kendi eliyle üretmeyecek ya. Anlatmak istediğim o. Galeyana getirmeye de çalışmıyorum sadece halk artık cidden şaşırmıyor bazı şeylere. 1 milyon Tl'lik yarışmalar vardı, Semazen yarışmaları.

Her neyse :D Ben düşüncelerimi ilettim, sizlerin düşüncesine de saygım sonsuz. Hakkınız da var. Ancak tepki çekmediği sürece, farklı dallarda da, tepki çekecek hareketler olmaya devam edecek, eminim.
Tabii ki de gönül ister ki terapi aleti birinci olsun. Ama girişimcilik mesele oldumu, bilime falan bakmıyor.

Gayet doğru hareket. Hoşaf olayının içeriğini dikkatlice okursanız mantıklı bir deneme olduğunu anlarsınız. Ben ortada mizah yapılacak bir şey göremedim. Ayrıca "Alzheimer çipi" bu yarışma için çok fazla olmuş, geçilmesi doğal. Kategori olarak "girişimcilik" baz alınırsa ben de hoşafı diğer ikisinin önüne koyarım.

Dipnot: Yarışmanın birincisi olan arkadaşların "yol kavis" projesi çalıntı. 2009 yılında planlanan ActiBump projesinin kopyası. :) İşin mizahlık yanı bu olmalı.

Edeva, Actibump - Safe traffic with accessibility

The first Actibump system was commissioned in 2009 by Linköping municipality in Sweden.
By 2010 the first model was functional and has been running since.
In 2014 Actibump was installed on the Öresund bridge and in Uppsala municipality.
In 2015 Linköping municipality installed Actibump on two more sites.
During 2016 Malmö installed three systems and Västerås one.
During the spring of 2017 Helsingborg will install an Actibump too.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı