Origin 0x000007b Hatası

Tywish

Hectopat
Gördüğünüz üzere wow64log.dll yok, bulunamıyor. Çözümlerinizi bekliyorum. İnternette araştırdım hiçbir sitede wow64log.dll yok
Untitled.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle Merhaba. Bilgisayarınızda o gereken DLL dosyası eksik olduğundan açamıyorsunuz.
Çözüm: C:\Program Files (x86)\Origin Dosyasına Gelerek (Origin'in Kurulu Olduğu Dosya) vcredist_x64(x86).exe, vcredist_x64(x86)_vs2010 ve vcredist_x64(x86)_vs2015.exe dosyalarını kurun. Bilgisayarınızın İşletim Sistemi 64 bit ise x64 olanı, 32 bit ise x86 olanı sisteminize kurmanız gerekiyor.

Daha Sonra DirectX'i Güncelleyin. Microsoft'un kendi sayfasında bulunmakta. Download tuşuna tıklayın ve indirin.
Download DirectX End-User Runtime Web Installer from Official Microsoft Download Center

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle Merhaba. Bilgisayarınızda o gereken DLL dosyası eksik olduğundan açamıyorsunuz.
Çözüm: C:\Program Files (x86)\Origin Dosyasına Gelerek (Origin'in Kurulu Olduğu Dosya) vcredist_x64(x86).exe, vcredist_x64(x86)_vs2010 ve vcredist_x64(x86)_vs2015.exe dosyalarını kurun. Bilgisayarınızın İşletim Sistemi 64 bit ise x64 olanı, 32 bit ise x86 olanı sisteminize kurmanız gerekiyor.

Daha Sonra DirectX'i Güncelleyin. Microsoft'un kendi sayfasında bulunmakta. Download tuşuna tıklayın ve indirin.
Download DirectX End-User Runtime Web Installer from Official Microsoft Download Center
Resimden nasıl rapor okuyabiliyorsunuz öyle? Vay be :) Not found demesi olmadığı anlamına gelmiyor. Rapor göndersin ki bozuk dosyayı bulalım.
Dosya eksik değil, bozuk.
Bozuk dosyası bulduktan sonra sileceğiz ve yerine uygun paketi yükleyeceğiz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı