Origin Access hakkında bilgilendirme

Oğuz Yalçın

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Son haftalarda herkesin merakla beklediği konu hakkında az önce EA destek ile bir görüşme gerçekleştirdim. Görüşmeyi metin halinde paylaşıyorum. Aklıma gelen her türlü soruyu sormaya çalıştım. Umarım aradığınız cevapları bulabilirsiniz, beni pek tatmin etmedi.

EA Support: I see you are contacting regarding managing your account, can you please elaborate the issue so I can get you help.

Oğuz: I would like to learn about free origin access. The title may be incorrect.

EA Support: Okay, I see that you want information on free origin access.

Oğuz: Yes
Oğuz: When does it begin? And do we have to use credit card information for that?

EA Support: May I please know if you have enabled login verification on your account when there was a promotion going on?

Oğuz: Yes i did
Oğuz: I was actually using two-step verification already.

EA Support: Awesome! hank you for the information.
EA Support: I would like to inform you that players who already had login verification enabled will also be getting a month of Origin Access basic stating on or after November 1, 2019.
EA Support: If you still did not get it, please wait a few days you will get it soon.

Oğuz: Will I get a notification for this?
Oğuz: And so when will the start 30-day period begin? It will probably start from the date it was defined to account. Is that true?

EA Support: The 30-days period will begin once it gets activate on your account. Players will be notified in origin itself about the same.

Oğuz: Well. Thank you for your patience. And for your answers.

Originin bedava olup BFV Fifa20 Starwars gibi oyunları bedava oynayacağını sananlar varsa beklemeye devam etsin 😆
Oyunları sınırsız bedava vermiyorlar. Sadece 1 aylık Origin basic abonelik vereceklerini söylediler. Böyle diyip niye vermesinler? Madem vermeyecekler niye böyle bir şey yapacaklarını belirtsinler?
Bu arada bana da gelmedi hala abonelik ama umarım birkaç hafta sonra gelir. Şu sıralar yoğunum en az 1 haftası boşa gidicek. 😀

Verirler tabi adamların maksatı ztn ücretsiz yapmak fln değil öyle yada böyle yeni müşteriler kazanmak kredi kartı bilgilerinizi oraya girdirmek 1 ay doldugunda eger iptal etmezseniz kartınızdan 1 aylık ücreti otomatik cekecekler Origin işini bilir 😃

Verirler tabi adamların maksatı ztn ücretsiz yapmak fln değil öyle yada böyle yeni müşteriler kazanmak kredi kartı bilgilerinizi oraya girdirmek 1 ay doldugunda eger iptal etmezseniz kartınızdan 1 aylık ücreti otomatik cekecekler Origin işini bilir 😃
Kredi kartı bilgisi falan istemiyorlar diye biliyorum. Sadece hesabının güvenliğini arttırman gerekiyordu geçen ay. Hesabın güvenliğini arttıranlara bu ay içinde 1 aylık basic access verecekler.

bana geldi ve abonelik felan girmedim hatta şu an nfs heat bf 1 nfs payback indiriyorum sırayla

bana geldi ve abonelik felan girmedim hatta şu an nfs heat bf 1 nfs payback indiriyorum sırayla

1 ay sonra oynamaya devam etmek için bi çok oyuncu kredi kartı bilgilerini girecektir 😄 bence originin derdi siber güvenliğe dikkat çekmek fln değil tamamen ticaret politikası oyun satmak daha fazla üye çekmek için yapılmış bi kampanya 1 aylık üyeliği öylesine siber güvenlik hayrına verdiklerini sanmıyorum 🤣

1 ay sonra oynamaya devam etmek için bi çok oyuncu kredi kartı bilgilerini girecektir 😄 bence originin derdi siber güvenliğe dikkat çekmek fln değil tamamen ticaret politikası oyun satmak daha fazla üye çekmek için yapılmış bi kampanya 1 aylık üyeliği öylesine siber güvenlik hayrına verdiklerini sanmıyorum 🤣
hesabımda hiç oyun yok ve hiç kredi kartı da girmedim. origin beta sürüme güncelledikten sonra ismimin yanında basic yazısı çıktı ve bende her oyuna tıkladığımda 30 day trial yazıyordu ve şu an miss gibi indiriyorum oyunları hatta yedekleyip crack yapıcam bunlara ve sınırsız benim olucak crack bulabiklerime yapıcam ama nfs heat ı saklayacağım 30 günün ardından.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı