Origin alınan oyun istendiği zaman kurulur mu?

• Konuyu başlatan Pegas
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 2.410

Pegas

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba

Dışarıdan satın alacağım key ile FIFA 17 yi origin'den indirmek istiyorum.

Aklıma takılan sorular şunlar :
1- Güvenebileceğim siteler hangisi ?
2- Origin'den oyunu indirdiğimde tekrar tekrar aynı cd key ile kurulum yapabilir miyim? Yani format attım cihaza diyelim. Kurabilir miyim tekrardan?
3- Origin'den indirdiğim dosya iso şeklinde mi olacak ?
4-Bu dosyaları alıp başka harici diske falan kopyalabilir miyim (Başka PC'ye kurma amaçlı değil. Sadece yedekleme ve tekrar kurulum gerektiğinde işe yaraması için )

Son düzenleyen: Moderatör:
1: Pek oyun oynayan bir insan değilim pek bilgim yok güvenilir siteler hakkında fakat alabiliyorsanız Origin'in kendisinden alın.
2:Bunu denedim yeni bilgisayar aldığımda eski bilgisayarımdaki steam oyunlarını indirmeyi başarmıştım bu origindede olabilir.
3:Origin oyunu indirip kendisi kuruyor zaten.
4: Origin'de bildiğim kadarıyla oyun yedekleme özelliği bulunuyor.

CD keyi origin hesabına bağlanır yazdığında. Hesabın ile oyunu her zaman indirebilirsin, önemli olan hesabı kaybetmemek ve şifresini çalınacak kadar basit yapmamak.

Ayrıca oyunu istediğin kadar pc'ye kurabilirsin ama aynı anda oynayamazsın (y)

2) Anahtarı bir kez girdiğinizde oyun hesabınıza kaydedilir ve isteseniz bile silemezsiniz. :)
3) Oyunlar ISO dosyası olarak inmez, Origin önce oyununu indirir ve kurulumunu kendisi yapar.
4) Başka bilgisayarda yedekleyebilirsiniz, yalnız oyunu aynı anda 2 bilgisayardan oynayamazsınız. Ayrıca oyundaki ilerlemenizi kaybetmemeniz için Origin size depolama alanı sunuyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı