Origin BFV indirme sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

Emre Krklc

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
Uygulama Geliştirme
Origin'de birkaç tane oyunum var, BFV hariç hepsini indirebiliyorum ne yaptıysam çözümünü bulamadım başka PC'de deniyorum iniyor ama kendi bilgisayarımda denediğimde inmiyor %19 kadar geliyor "beklenmedik bir hata oluştu birkaç dakika sonra deneyin" diyor ve duruyor, Origin kapat AC dediğimde ise dosyaları doğrulamaya çalışıyor fakat yine %19'da kalıyor.

Yardımcı olursanız sevinirim dostlar.

Ekran Görüntüsü (111).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Origin'i güncellemeyi denedin mi? Olmazsa Origin'i bilgisayarından kaldırıp yeniden en güncel sürümünü kur.

Origin güncel hocam silip tekrar da yükledim defalarca hem de
Belki yüklenir veya yüklenmiştir. Eğer sorun devam ederse Origin kapatıp yeniden açın. Güncelleme gerekebilir. Olmassa son olarak Origin kaldırın ve yeniden yükleyin.
yaptım hocam defalarca hala aynı :/
Aslında ben epey bi oynadım bfv i harici harddiskten sonra bir gün görmedi aynı bu hatayı verdi, sildim komple dosyalarını falan en baştan indirsin dedim ama sorun devam etti malesef

Malesef dostum hala aynı:/

Originde kaç oyun yüklü şuan ? 1-2 tane ise bunları çıkarılabilir harddiskine ''move game'' ile at daha sonra harddiski çıkar ve origini sil. ardından tekrar yükle origini sonra harddiski de tak ve ''locate game'' ile harddiskteki oyunları bul ve daha önce nereye kuruluysa tekrar oraya taşı. :)

Originde kaç oyun yüklü şuan ? 1-2 tane ise bunları çıkarılabilir harddiskine ''move game'' ile at daha sonra harddiski çıkar ve origini sil. ardından tekrar yükle origini sonra harddiski de tak ve ''locate game'' ile harddiskteki oyunları bul ve daha önce nereye kuruluysa tekrar oraya taşı. :)
origin yeni silip yükledim hiç oyun yok suan ztn yuklu
ayrıca suan c ye kurulu harddisk ten sildim origin i
laptop da deniyorum direk iniyor %19 uda geçiyor anlamadım masaüstüne neden inmiyor
virus programını falan herşeyi sildim bu yuzden bide...

origin yeni silip yükledim hiç oyun yok suan ztn yuklu
ayrıca suan c ye kurulu harddisk ten sildim origin i
laptop da deniyorum direk iniyor %19 uda geçiyor anlamadım masaüstüne neden inmiyor
virus programını falan herşeyi sildim bu yuzden bide...

Windows defender Origin'i engelliyor mu bi bakar mısın?

Windows defender Origin'i engelliyor mu bi bakar mısın?
Koruma geçmişi sanırım baktım yok orda origin
origin zaten herşeyi tamtakır çalışıyor birtek bfv da böyle yapıyor
koruma geçmisinde smartscreen kapatılmış sorun yaratırmı o
aynı hala denedim/

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı