ORiGiN Entegre Grafik ile Çalışıyor

PsycoTurk

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkeze merhabalar . Benim Casper Cny3120 model bir Laptob'um var . Tahmin edebileceğiniz üzere intel hd graphics 4000 ve nvidia geforce 635m var . Nvidia Denetim Masasından oyunlarımı ben nvidia ile çalışmasını ayarladım ama origin intel hd graphics ile çalışıyor ve değiştirilmiyor . Nasıl değiştirebilirim. Şimdiden teşekkürler.

Ama Ben bunu önceden ayarlamıştım battlefield felan kasmıyordu güncelleme yaptım ekran kartına ondan sonra tekrar nvidia'ya alamadım . Battlefield 3 kasıyor artık :(

Kardeşim sen soruyu yanlış sormuşşun sen direk origin demişsin originden açılan oyunları ıntel hd graphic'le çalıştırıyor senin sorun bu değilmi yanlış anlamadıysam ?

yok battlefield nvidia olarak çalıştırıyom hem origini hemde battlefield 3 ü nvidia ile çalıştırınca kasmıyor. ama ekran kartını güncelledikten sonra originin ayarı gitti ve tekrar nvidia ile çalıştıramıyorum :( ...

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı