2 Şubat 2016 Mesaj: 54 Hadi yine iyiyiz, doluşun arkalarda da boş yer var, abla oğlanı kucağa alalım. Need for Speed Most Wanted for PC Download | Origin Games Genişletmek için tıkla...
Hadi yine iyiyiz, doluşun arkalarda da boş yer var, abla oğlanı kucağa alalım. Need for Speed Most Wanted for PC Download | Origin Games
Alperen Cıngıl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 1.322 Makaleler 5 Yer Antakya, Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşire 3 Şubat 2016 #21 Bilgilendirme için teşekkürler.
Faruk Yurdoğlu Megapat Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 474 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kurye 3 Şubat 2016 #22 Sırf bunun için ilk defa Origin üyeliği alıyorum. Accsess zamanıda gelmişti zaten İlla indirmek mi lazım steamdeki gibi kütüphaneye ekleme olayı yokmu hocam ya ?
Sırf bunun için ilk defa Origin üyeliği alıyorum. Accsess zamanıda gelmişti zaten İlla indirmek mi lazım steamdeki gibi kütüphaneye ekleme olayı yokmu hocam ya ?
BilgisayarMeraklısı Megapat Katılım 18 Ekim 2015 Mesajlar 828 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Kastamonu/Tosya 3 Şubat 2016 #23 İndirmeye gerek yok kütüphaneye eklersen senin olur
Sweet Leaf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 1.353 Makaleler 7 Yer Earl's Court 3 Şubat 2016 #24 Yalnız arkadaşlar oyun kötü bir oyun. Grafik motoru kontroller vb. Sirke de diyebiliriz aslında
BilgisayarMeraklısı Megapat Katılım 18 Ekim 2015 Mesajlar 828 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Kastamonu/Tosya 3 Şubat 2016 #25 Sweet Leaf dedi: Yalnız arkadaşlar oyun kötü bir oyun. Grafik motoru kontroller vb. Sirke de diyebiliriz aslında Genişletmek için tıkla... Bu oyun 2012 de çıkan oyun, eskisiyle karıştırma
Sweet Leaf dedi: Yalnız arkadaşlar oyun kötü bir oyun. Grafik motoru kontroller vb. Sirke de diyebiliriz aslında Genişletmek için tıkla... Bu oyun 2012 de çıkan oyun, eskisiyle karıştırma
Sterben Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Aralık 2014 Mesajlar 1.856 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer İzmir 3 Şubat 2016 #26 Bilgi için teşekkürler. Kütüphaneme ekledim, yarın indireceğim . Acaba Mac'te kullanabilir miyim? Yoksa sadece PC için mi?
Bilgi için teşekkürler. Kütüphaneme ekledim, yarın indireceğim . Acaba Mac'te kullanabilir miyim? Yoksa sadece PC için mi?
Sweet Leaf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 1.353 Makaleler 7 Yer Earl's Court 3 Şubat 2016 #27 BilgisayarMeraklısı dedi: Bu oyun 2012 de çıkan oyun, eskisiyle karıştırma Genişletmek için tıkla... Bak bak bana NFS öğretiyo Belli ki siz eski olanı oynamamışsınız oynasaydınız kötü laf edilecek bir oyun olmadığını bilirdiniz
BilgisayarMeraklısı dedi: Bu oyun 2012 de çıkan oyun, eskisiyle karıştırma Genişletmek için tıkla... Bak bak bana NFS öğretiyo Belli ki siz eski olanı oynamamışsınız oynasaydınız kötü laf edilecek bir oyun olmadığını bilirdiniz
BilgisayarMeraklısı Megapat Katılım 18 Ekim 2015 Mesajlar 828 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Kastamonu/Tosya 3 Şubat 2016 #28 Herkesin görüşü farklıdır, eskisinin grafikleri berbat asıl
Sweet Leaf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 1.353 Makaleler 7 Yer Earl's Court 3 Şubat 2016 #29 BilgisayarMeraklısı dedi: Herkesin görüşü farklıdır, eskisinin grafikleri berbat asıl Genişletmek için tıkla... Grafikleri kötü buna göre tamam da oynanış çok önemli bişey yani. Bak CS 1.6'ya
BilgisayarMeraklısı dedi: Herkesin görüşü farklıdır, eskisinin grafikleri berbat asıl Genişletmek için tıkla... Grafikleri kötü buna göre tamam da oynanış çok önemli bişey yani. Bak CS 1.6'ya
Faruk Yurdoğlu Megapat Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 474 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kurye 3 Şubat 2016 #30 BilgisayarMeraklısı dedi: İndirmeye gerek yok kütüphaneye eklersen senin olur Genişletmek için tıkla... Tarayıcı üzerinden olmuyormu hocam internet erişimim borc yüzünde kapandıda (sözde kapandı bir çok siteye giriyorum hala )
BilgisayarMeraklısı dedi: İndirmeye gerek yok kütüphaneye eklersen senin olur Genişletmek için tıkla... Tarayıcı üzerinden olmuyormu hocam internet erişimim borc yüzünde kapandıda (sözde kapandı bir çok siteye giriyorum hala )