Çözüldü Origin oyun dosyalarını Steam'e aktarma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

vRos

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Origin hesabımda Battlefield 1 standart sürüm var indirdim oynuyorum fakat şimdi Steam'den Battlefield 1 aldım revolution sürümü ama tekrar indirme var bunu nasıl çözerim bilgisi olan var mı?

Çözüm
Hangi konu? Nasıl çözdünüz?

"2-sonra ID'sini aldığımız klasörün içindeki dosyaları kopyalayalım ve ardından C:\steam'in kurulu olduğu yer\Steam\Steamapps\Common\Oyunun adı(benim ki Squad) kopyaladığımız dosyaları bu klasöre yapıştıralım."demiş arkadaş sadece bende Origin'deki olan dosyayı common Battlefield 1 klosöru içine attım gerisini arkadaşın dediği gibi yaptım ve oldu.
Arkadaşlar Origin hesabımda Battlefield 1 standart sürüm var indirdim oynuyorum fakat şimdi Steam'den Battlefield 1 aldım revolution sürümü ama tekrar indirme var bunu nasıl çözerim bilgisi olan var mı?
Steamden indirmeyi başlatıp birkaç dosya indikten sonra steamden çıkıp Origin'deki dosyaları kopyalamayı dener misiniz?. Yalnız installscript.vdf, Installer klasörü ve exeleri silerek? Belki olabilir tam tersinde ben de olmuştu (Steam'den Origin'e)

Steam'den indirmeyi başlatıp birkaç dosya indikten sonra Steam'den çıkıp Origin'deki dosyaları kopyalamayı dener misiniz? Yalnız installscript. Vdf, ınstaller klasörü ve exeleri silerek? Belki olabilir tam tersinde ben de olmuştu (Steam'den Origin'e)

Birkaç dosya dediğiniz ne kadar hocam 200 MB mi 1GB indikten sonra mı?

Hangi konu? Nasıl çözdünüz?

"2-sonra ID'sini aldığımız klasörün içindeki dosyaları kopyalayalım ve ardından C:\steam'in kurulu olduğu yer\Steam\Steamapps\Common\Oyunun adı(benim ki Squad) kopyaladığımız dosyaları bu klasöre yapıştıralım."demiş arkadaş sadece bende Origin'deki olan dosyayı common Battlefield 1 klosöru içine attım gerisini arkadaşın dediği gibi yaptım ve oldu.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı