Origin oyun yedekleme rehberi

Bendede benzer bir sorun var, battlefield 4 kuruluydu C sürücüsüne. Sonra bir oyun daha kurmak isteyince C de yer kalmadı dedi. Bende battlefield 4ü D sürücüsüne kopyaladım. Şimsi originden başlatmaya çalıştığımda D deki oyunu görmüyor, tekrardan download istiyor?
 
Baska bilgisayar degilde kendi bilgisayarimizda C den D ye nasil aktaricaz detayli anlatirmisin rica etsem 3 tane oyun var 150 gb 3 u sadece C de yer kalmadi :D
 
Oyunlarım E Klasöründeydi ben sadece Windows'un kurulu olduğu SSD'ye format attım fakat halen indiriyor ve repair seçeneği de yok %1 olmasına rağmen.
 
Ben her zaman Origini kitaplık yükleme yeri olarak '' Game library location'' ve '' Legacy game installers'' D seçerim. Daha önce de bilgisayar'a format attıktan sonra D deki Origin Game klasörünü seçip hızlı bir şekilde kurulum tamamlanırdı oyunu indirme gereksinimi duymadan, fakat bugün tekrar format attıktan sonra aynı şeyi yaptım ama olmadı? oyunları sıfırdan baştan indirmeye başladı bu sorun neden kaynaklandı anlamadım.
 
Sene 2020 şimdi diyeceksiniz "bunu neden hortlattın?" Açıklayayım son gelen güncellemeler neticesinde Origin artık bunu kendisi de gerçekleştirebiliyor. (Move Game)

1594405554113.png
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı