Öncelikle merhabalar. Win 8.1 kullanıyorum Origin kurmak istediğimde 0xc000007b hatası alıyorum, ne yaptıysam çözüm bulamadım 3 günden beri sadece bu hata ile uğraşıyorum. Forumda yazılan ve önerilen tüm çözümleri uyguladım, Visual'ların hepsini kaldırıp sitesinden tekrar indirip kurulum yaptım ancak bir çözüme ulaşamadım. Process monitör ile anlatılanları uyguladım oda çözüm oluşturmadı. Yardım rica ediyorum.
Describes an update for Universal C Runtime (CRT) in Windows 8.1, Windows RT 8.1, Windows Server 2012 R2, Windows 8, Windows RT, Windows Server 2012, Windows 7 SP1, Windows Server 2008 R2 SP1, Windows Vista SP2, or Windows Server 2008 SP2.
support.microsoft.com
Olmazsa Windows Update'deki güncellemeleri yapın. Yine olmazsa muhtemelen Windows 8.1 kaynaklı hata alıyorsunuz, Windows 10'a geçmenizi önereceğim.
Origin setup için Process Monitor ile rapor oluşturun, ardından raporu MediaFire gibi bir dosya yükleme servisine yükleyip indirme bağlantısını bizimle paylaşın:
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Origin setup için Process Monitor ile rapor oluşturun, ardından raporu MediaFire gibi bir dosya yükleme servisine yükleyip indirme bağlantısını bizimle paylaşın:
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
Describes an update for Universal C Runtime (CRT) in Windows 8.1, Windows RT 8.1, Windows Server 2012 R2, Windows 8, Windows RT, Windows Server 2012, Windows 7 SP1, Windows Server 2008 R2 SP1, Windows Vista SP2, or Windows Server 2008 SP2.
support.microsoft.com
Olmazsa Windows Update'deki güncellemeleri yapın. Yine olmazsa muhtemelen Windows 8.1 kaynaklı hata alıyorsunuz, Windows 10'a geçmenizi önereceğim.
support.microsoft.com
DLL'yi sildim Win Update yapmaya calıştım sürekli hata aldım en sonunda Windows 10'a geçmeyi karar verdim. Windows 10 yükledim ve şu anda Origin çalıştı kurulumu tamamlanıyor yardımlarınız için teşekkürler.
DLL'yi sildim. Windows update yapmaya çalıştım, sürekli hata aldım. En sonunda Windows 10'a geçmeye karar verdim. Windows 10 yükledim ve şu anda Origin çalıştı, kurulumu tamamlanıyor. Yardımlarınız için teşekkürler.