Origin Telefon Olmadan 2 Adımlı Doğrulama Sorunu

mrbykutay

Hectopat
Katılım
16 Mart 2017
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet arkadaşlar böyle bir konu çözümü var biliyorum fakat bu çözümdeki web sitenin haliyle şimdiki hali aynı değil, daha doğrusu biraz farklı. Bu yüzden yeni konu açtım.

2 Adımlı Google doğrulaması ile giriş yapıyordum Origin'e fakat telefonum arızalandı. Bende hata yapıp kodların backup'ını telefona kaydetmiştim şimdi ulaşamıyorum, EA Help'de ise Contact Us kısmına geliyorum oradan Origin>PC Platformu>Manage my account>Can't Log in> Origin 10 seçip devam ediyorum.
Bu aşamadan sonra isim soy isim e-mail istiyor bunları da dolduruyorum.
(https://help.ea.com/en/contact-us/)

Esas sorun burdan sonra başlıyor ingilizcem yettiği kadar konuşup hallederim fakat Amerikan veya Kanada numarası isteniyor benden, bende bu numaraya sahip değilim.
Foruma yazdım: (2 step - Answer HQ).

Live Chat'a ulaştım fakat 15 dakika beklememe rağmene cevap gelmedi.

İnternet'te bi siteden amerika numarası aldım fakat o da günlük 0.50 cent bakiye veriyor adamla konuşasıya kadar kapanıyor anlıyacağınız çaresizim. :(

Bu sorunu bu tarihlerde yaşayıp çözümünü bulan bir baba yiğit, numarası olup beni kurtarabilecek birisi varsa yardımlarını bekliyorum teşekkürler.

Screenshot_3.png Screenshot_1.png Screenshot_2.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
EA--> Profile --> Account Settings --> Security --> Login verification
Oranın resmini çeker misin?

Sorunda orada hesaba giriş yapamıyorum oralara gelebilsem iyi :D. 6 haneli kod istiyor doğrulama uygulama olmadığı için giremiyorum.


Şifreyi falan biliyorum ama 6 haneli kod doğrulamayı kapatmam için hesabıma girebilmem gerekli EA'de bu konuda hiç ama hiç yardımcı olmuyor.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    106,3 KB · Görüntüleme: 93
Peki onun aşağısında "trusted devices" yazan kısımdan kaldırabiliyor musun ? @mrbykutay

Şuan hesabıma hiç bir türlü erişimim yok. Kullanıcı paneline falan giremiyorum Google'da kayıtlıydı bi defa girebildim sonra ordanda kickledi oturumumu, 6 haneli kod istiyor giremiyorum güvenilir cihazlara falan bakamıyorum. Yani sakat durum bf3 ile bf1 gitti ona üzülüyorum.
 
Şuan hesabıma hiç bir türlü erişimim yok. Kullanıcı paneline falan giremiyorum Google'da kayıtlıydı bi defa girebildim sonra ordanda kickledi oturumumu, 6 haneli kod istiyor giremiyorum güvenilir cihazlara falan bakamıyorum. Yani sakat durum bf3 ile bf1 gitti ona üzülüyorum.
Steam'den ekle beni. İmzamda ismin yazılı. EA ile canlı sohbet yaparız. Ben sana metin çeviri yaparım.
Ayrıca EA forumunda cevap gelmiş sana
  • Disable ad blockers
  • Disable pop-up blockers
  • Disable no-script
  • Allow cookies on EA Help
  • Press F5 to refresh the page
  • Clear the browser cache
  • Try another browser

Ad blocker varsa kapat, başka browser dene, browser geçmişini temizle. Bunları dene bir de. Live chat'e bağlanamama sorunu yaşayanlar varmış çünkü.
 
Son düzenleme:
Tavsiylerine uydum ve hatamı tam olarak 1 ay sonra fark ettim. Ben live chat'e bağlandıktan sonra 5 dakika konuşmacıya bağlıyor ben onu beklememişim :D Arkdaşım geldi beklememi söyledi şimdi konuşarak halletim her şey için sağolun.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı