Origin "This code has already been used" hatası

aynı sorun bende de var. Lütfen yardım edin.

2013 aralık ayında playstore üzerinden fifa 2014 aldım. origin hesabımdan oyunu yükledim ve 3-4 ay sorunsuz oynadım. sonrasında uzun bir ara oynamadım ve bir gün aklıma geldi gireyim dedim ve bir de baktım oyun yok. playstore ile görüştüm kendileri ile ilgili olmadığını ve origin ile görüşmem gerektiğini söylediler. ingilizce olmadığı için üstünde durmadım maalesef. hatta şüpheye düştüm iki adet origin hesabım olabilir diye ancak her ikisinde de oyun aktif edilmiyor kodu girdiğimde. Bu süreçte pc'ye birkez format attım.

Allahını seversen bir çözüm bul abi kafayı yiyeceğim artık.

Saygılarımla,

2013 aralık ayında playstore üzerinden fifa 2014 aldım. origin hesabımdan oyunu yükledim ve 3-4 ay sorunsuz oynadım. sonrasında uzun bir ara oynamadım ve bir gün aklıma geldi gireyim dedim ve bir de baktım oyun yok. playstore ile görüştümkendileri ile ilgili olmadığını ve origin ile görüşmem gerektiğini söylediler. ingilizce olmadığı için üstünde durmadım maalesef. hatta şüpheye düştüm iki adet origin hesabım olabilir diye ancak her ikisinde de oyun aktif edilmiyor kodu girdiğimde. Bu süreçte pc'ye birkez format attım.

Allahını seversen bir çözüm bul abi kafayı yiyeceğim artık.

Saygılarımla,

Banada benzer sorun olmuştu. 4 tane NFS oyunu vardı elimde. ama 2 tanesi bir hesapta, diğeri bir hesapta,diğeri ise başka bir hesapta idi. Origin Live Chat'e bağlandım. Tüm oyunları x e-mail adresli origin hesabına transfer edilmesini istediğimi söyledim. 3 hesabımında güvenlik sorusunu sordu yanıtladım, ardından bana oyundaki gelişmelerin gideceğini vb söyledi. Bunu kabul ediyormusunuz dedi evet dedim ve tamamladı işlemi. Şuan hepsi tek hesapta. Bu dediğim şeyi bugün yaptım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı