EA bunlarin garantisini nasil oluyorda veremiyor? Saçmalık.2 gün önce aynı işlemi EA Customer Service'dan adamla konuşarak çözdüm. Bazı doğrulama bilgileri istedi, sonrasında işlemi yaptılar. Ama riskleri de var. Hesabındaki bu tarz şeyler gidebilir.
Eğer eminseniz bu linkten yapabilirsiniz. Steam için daha kısa bir yolu yok.
- Oyunlar ve oyun ilerlemeleri,
- DLC'ler, Genişletme paketleri, ve oyun için ek olan her şey,
- Üyelik ve abonelikler,
- Oyun içi satın alımlar.
Öyle. EA parasını aldığı sürece gerisini pek önemsemeyen bir firma.EA bunlarin garantisini nasil oluyorda veremiyor? Saçmalık.
Zaten Origin'de oynuyorum. 5 lira diye Steam'den denemeyi istedim ama çok boş yapmışlar. Oyun az ve hatalar var.Steam üzerinde bulunan EA oyunlarını oynamak için Origin lazım.
Teşekkürler.2 gün önce aynı işlemi EA Customer Service'dan adamla konuşarak çözdüm. Bazı doğrulama bilgileri istedi, sonrasında işlemi yaptılar. Ama riskleri de var. Hesabındaki bu tarz şeyler gidebilir.
Eğer eminseniz bu linkten yapabilirsiniz. Steam için daha kısa bir yolu yok.
- Oyunlar ve oyun ilerlemeleri,
- DLC'ler, Genişletme paketleri, ve oyun için ek olan her şey,
- Üyelik ve abonelikler,
- Oyun içi satın alımlar.
Adam yaptığını söyledi ancak Origin'den sahip olduğum oyunu indirmeye çalıştığımda Steam kurulum penceresi açılıyor. Sanki lanetli gibi ben çabaladıkça karşıma çıkıyor. Canlı desteği bu yüzden sevmiyorumRica ederim, yardımcı olabildiysem mesajımı çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.
Bana söylendiğinde ertesi gün kontrol etmiştim. EA Play oyunlarında Expired yazıyordu. Origindeki oyunlarımda sorun yoktu. Garip.Adam yaptığını söyledi ancak Origin'den sahip olduğum oyunu indirmeye çalıştığımda Steam kurulum penceresi açılıyor. Sanki lanetli gibi ben çabaladıkça karşıma çıkıyor. Canlı desteği bu yüzden sevmiyorum![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.