Evet aradım ve ben Origin dediğimde adamın söylediği ilk cümle:
'Efendim şu an merkeze telefon yağmakta, birçok benzer sorun ile ilgili yönetime arıza kaydı bıraktık ve acil şekilde onarım çalışmalarımız başladı, durum geçicidir lütfen sabırla bekleyiniz ve özür dileriz' dedi, ben daha söylemeden giremediğiniz siteleri yine de söyleyin efendim kayıt bırakalım daha hızlı çözüm bulunur dedi ben de bıraktım. Umarım en kısa sürede düzelir. Şu an haala Origin Microsoft EA gibi sitelere giremiyorum kalan her şey normal.
Steam'de gitmiş
hata kodu bilmem ne yazdı mağazaya tıkladım hahahahaha sinirlerim bozuldu yemin ederim.
Ağlayacağım çıldırdım ya çok enteresan ya neler yaptım DLL konularına vs. girdim çözüm için Kablonet'ten olacağını birkaç saat sonra anladım, şimdi Origin bile açılmıyor bir şeyleri kurcaladım çözüm konularından. Gitti 150GB oyun büyük ihtimalle lanet olsun, yani arkadaşım internetin 100Mbps gitse ne olur koy insin diyor da ben neden bunlarla uğraşayım akşam akşam oyun oynamak isterken ya, Kablonet'ten olsun ölüm olsun der sabırla beklerim de insan ister istemez çıldırıyor nelerle uğraştım bari baştan internet bağlantısı sorunu yüzünden olduğunu bilseydim Origin'i bozmazdım -_- -_- -_-