Çözüldü "Origin well that didn't go as planned'" Bağlanamama Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayatta bu tür gariplikler genellikle beni buluyor. Sorunum kısaca ve açıkça şöyle:
İlk başta PC deki Origin bağlanmadı, sonra açıldı ve ''origin well that didn't go as planned'' hatasını aldım, araştırdım söylenilenleri yaptım defalarca restart attım ve modemimi bile resetledim ve sonucunda olmadı. Sonra işin garip yanı başladı, program açılırken 2 kere şifremi sıfırladım ve yine de oturum dahi açamadım (bazı adımlardan sonra originden oturum çıkış yapmış ID şifre yeri ile açılmıştı), maceranın devamı Chrome üzerinden Origin, EA, Microsoft gibi sitelere şuanda erişemiyorum :) , telefonumdan da aynı şekilde açılmıyorlar, başka yerler ile bağlantı problemim yok şuanda zaten PC den Chrome üzerinden yazıyorum. Youtube, Netflix, Twitch, Facebook her şey normal ancak Microsoft ile ilişkim kesilmiş gibi, BF1 yüklü yani üşenmesem silip tekrar Origin kuracağım ancak indirmesi 2 saat sürüyor onun dışında pek girmesem de BF4 ve Apex de yüklü iş yani. Bu saçma sorunum ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
1568236426086.png

Yapın düzeliyor Allah kahretmesin..
Hocam sitenin linkini atar mısınız rica etsem? Aynı şekilde tam bi Battlefield 4 gireyim demiştiö şaka gibi.

Evet aradım ve ben Origin dediğimde adamın söylediği ilk cümle:
'Efendim şu an merkeze telefon yağmakta, birçok benzer sorun ile ilgili yönetime arıza kaydı bıraktık ve acil şekilde onarım çalışmalarımız başladı, durum geçicidir lütfen sabırla bekleyiniz ve özür dileriz' dedi, ben daha söylemeden giremediğiniz siteleri yine de söyleyin efendim kayıt bırakalım daha hızlı çözüm bulunur dedi ben de bıraktım. Umarım en kısa sürede düzelir. Şu an haala Origin Microsoft EA gibi sitelere giremiyorum kalan her şey normal.

Steam'de gitmiş :) hata kodu bilmem ne yazdı mağazaya tıkladım hahahahaha sinirlerim bozuldu yemin ederim.
Ağlayacağım çıldırdım ya çok enteresan ya neler yaptım DLL konularına vs. girdim çözüm için Kablonet'ten olacağını birkaç saat sonra anladım, şimdi Origin bile açılmıyor bir şeyleri kurcaladım çözüm konularından. Gitti 150GB oyun büyük ihtimalle lanet olsun, yani arkadaşım internetin 100Mbps gitse ne olur koy insin diyor da ben neden bunlarla uğraşayım akşam akşam oyun oynamak isterken ya, Kablonet'ten olsun ölüm olsun der sabırla beklerim de insan ister istemez çıldırıyor nelerle uğraştım bari baştan internet bağlantısı sorunu yüzünden olduğunu bilseydim Origin'i bozmazdım -_- -_- -_-
Aga ben de böyle zrvkle oyun oynayacaktım tam böyle canım sıkıldı oyuna giremde eğlenem dedim Origin açıkmadı. Ben de deidm madan açılmıyo Stemdan oyun alam.
Onu bakyım oda hata kodu 118'di sanırım o da olmuyor inş yarına kadar düzelir harın oyun alacağım
Hocam sitenin linkini atar mısınız rica etsem? Aynı şekilde tam bir Battlefield 4 gireyim demiştiö şaka gibi.
Hocam daha demin girdiğim yer şu an açık değil ben de anlamadım o yüzden atamıyorum linki ama bulursam. Atarım.

Aga bende böyle zrvkle oyun oynayacaktım tam böyle canım sıkıldı oyuna giremde eğlenem dedim origin açıkmadı bende deidm madan açılmıyosteMdan oyun alam
onu bakyım oda hata kodu 118 di sanırım o da olmuyo inş yarına kadar düzelir harın oyun alcam

Hocam daha demin girdiğim yer şuan açık deil bende anlamadım o yüzden atamıyorum linki ama bulursam. Atarım
Kader napalım, yalnız yazım hatası yapmamanızı tavsiye ederim, technopat sosyal bu konuda çok katı, biri reportlarsa ya da moderatör görürse uyarı alır bir süre mesaj atamazsınız.

Kader ne yapalım, yalnız yazım hatası yapmamanızı tavsiye ederim, Technopat sosyal bu konuda çok katı, biri reportlarsa ya da moderatör görürse uyarı alır bir süre mesaj atamazsınız.
Anladım teşekkür ederim. Klavyeden telefona geçtim o yüzden bazen yanlış yazıyorum.

Aynı sorunu ben de yaşamaktayım. Origin'e girş yaptığımda hiçbir şekilde online olamıyorum. Sanırım genel bir sorun ben 3 saattir bu sorun ile uğraşıyorum bir çok yöntem denedim en sonunda IP ban attıklarını düşündüm burada sizin konuşmalarınızı görünce ban konusunda içim rahatladı.
Yukarıda arkadaşın belirttiği gibi ben de Microsoft, AMD, Origin gibi sitelere şu anda giriş yapamıyorum. Anlaşılan genel bir sıkıntı var. İnternetim Millenicom.

Evet aynısını yaptım anında düzeldi.Ama bu sorun neden oldu hala merak içindeyim.
Auto DNS beyni yandı demekki, sorun Origin'de sanırken içine etmişim programın kaldırdım indirdim kurdum hala açamıyorum ooofof şimdi bununla uğraşıcam..

Evet onlarca konu açılmış ancak kafayı sıyırmak üzereyim. 6 saatten fazla Steam ve Origin'e giriş yapmaya çalışmaktayım Kablonet'ten kaynaklanan bir sorunmuş ve şansa DNS ayarımı 8-8-8-8 8-8-4-4 yaparak bugün açtığım konuyu çözüme kavuşturdum çok şükür ve aynı sorunu yaşayan başkaları da varmış ( [Çözüldü] "Origin well that didn't go as planned'" Bağlanamama Hatası - Technopat Sosyal ). Ancak ben sorunu çözene kadar. DLL dosya çözümleriydi bilmem neydi sanırım Origin'i bozdum. Oyunlarımın silinme pahasına sildim yükledim thinsiz indirdim tekrar yükledim, çözümlerde yazan her şeyi yaptım ancak Origin başlamıyor.

Reset attığımda görev yöneticisinde Origin help server çalışmakta, sonrasında masaüstümdeki Origin dosyasına tıklayınca hiçbir hata falan almadan görev yöneticisinde Origin (32 Bit) yazısını görüyorum ancak program gelmiyor ve görev yöneticisinden de 2 saniye sonra yok oluyor. Her ne yaptıysam çözemedim çıldıracağım lütfen bilgili birisi yardımcı olabilir mi?

1568238934102.png

@EmreK 12 Yıllık arkadaşım saatlerce uğraşmamız üzerine tam ben format atacakken sistem geri yükleme cümlesini kullandı ve baktık tarihlere dün bu saatlere sistemi geri yükleme yapabiliyordum, yaptık ve Origin açıldı şuan oyun dosyalarımı verifying yapıyor.. Bugünüm DNS ile bağlantı çözümü ve Sistem Geri Yükleme olarak çözüme kavuşmuş oldu..

1568244563242.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı