Origin Yavaş İndirme Sorunu

Daha fazla  
Merhaba iyi sosyaller! Origin 1.03 Mbit ile indiriyor. İnternet hızım kötü biliyorum fakat 11 saat falan yazıyor FIFA 19 için. Bunu hızlandırmanın yolu yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer cihazlardaki interneti kesin ve bilgisayarı boşa bırakın ve eğer wifi ile bağlantı kuruluyorsa kabloyla bağayın
Kablolu bağlantı sağlıyorum. Diğer cihazlar boşta hocam ama hızlanmıyor bir türlü.
İnternet ile alakalı kendi ağzınızla söylediniz. İnternet düzelmeden hızlanmaz.
Belki bilmediğim ince bir ayar vardır diye sordum.

Origini R&D moda alın. Herkes bilip bilmeden sallamış.
R&D dosyasını indirin. Origin kapatın. Origini tekrar açın uyarı verecek. Ordaki uyarıyı kabul edin. Bundan sonra yüksek hızda indirme yapabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Origini R&D moda alın. Herkes bilip bilmeden sallamış.
R&D dosyasını indirin. Origin kapatın. Origini tekrar açın uyarı verecek. Ordaki uyarıyı kabul edin. Bundan sonra yüksek hızda indirme yapabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu nasıl yapacağım hocam? R&D mod?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı