Razer Viper V3 Pro vs Logitech G PRO Superlight 2C

Arkadaşlar herkese selam. Razer Viper Mini kullanıyorum. Elim 18.5 cm uzunluğunda. Genelde fingertip tarzında tutuyorum, yani avucumun içi herhangi bir şekilde fareye temas etmiyor. Shape olarak çok hoşuma gidiyor ama teknolojik olarak çok geri kaldığını düşünüyorum ve yükseltme zamanımın geldiğinin farkındayım.

Sizce Razer Viper V3 Pro Faker Edition mı tercih etmeliyim yoksa Logitech G PRO Superlight 2C mi? Başlık buydu Bücce olarak

7k ya kadar çıkabilirim bütçe
İkisinide alma olmaz eline sevmezsin. PWNAGE Trinity al geç.

Siz bilirsiniz hocam. Ben size daha iyi olanları attım. Bilinmedik markalar da asla değiller, sosyalde her 10 konudan 9 tanesinde bu markalar öneriliyor, bu markaları kullanıyor. Logi, Razer, ASUS vb. markalarda birkaç adet istisna hariç direkt olarak mouse değil, marka parası veriyorsunuz. Razer aldıktan da 2 ay sonra " scroll tuşum bozuldu nasıl çözebilirim? " diye konu açtığınızda alıntılarım.
Hocam 2 ayda bozulan scroll Basilisk için de geçerli mi?

Hocam 2 ayda bozulan scroll Basilisk için de geçerli mi?
valla 2 veya 2,5 yıllık viper minimde bi dönem bende yaşadım Üflediğin zaman geçiyor 6 aydır 7 aydır scrol tuşumda hiçbi sorun yok mouse taş gibi RAZER lerde scroll hep sorunlu tozdan kaynaklı yabancı kaynaklardan araştırabilirsiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı