Origin'den alışveriş

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar şu an bildiğim kadarıyla EA'ın oyun platformu Origin'de bahar indirimi var. Ben de bu indirimle Battlefield 3 alacağım mltiplayer oynamak için. Fakat aklımda bir kaç soru var.

-Originden alışveriş yaparken kredi kartımla sıkıntı yaşar mıyım?
-Oyunun inmemesi çalışmaması vb bir durum söz konusu olursa yardımcı olurlar mı?

Ne kadar utansamda oyunu çok merak ettiğim için korsan versiyonunu indirip sorunsuzca bitirmiştim. Şimdi ise multiplayer beni çok cezbetti ve herhangi bir indirimi bekliyordum. Origindeki indirim beklediğim şey oldu. İndirim ne kadar sürecek bir bilgisi olan varsa çok sevinirim. Teşekkürler.

Eğer Euro kuru ile alacaksan aman diyim, bence alma. Sorularına gelince:

Kredi kartı ile sorun olmaz, ama kur Euro olduğu için kesinlikle uzak dur derim. EA, bize dolar kurundan satmalı. Euro kuru ile bizi kazıklamaya çalışıyor diyebilirim.

Oyunun inmemesi veya çalışmaması gibi bir durum olmaz, çünkü oyun hesabınıza ömür boyu bağlanır. Bir sorun olursa zaten destek almak sizin yasal hakkınız.

Dolar kuru ile almak için şu linkten girmeyi dene ;) (Linki çalıştırabilmek için FreeGate kullanıyor olmalısın.)

Origin

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı