erhan753 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #1 Merhaba, ben FIFA 22 almayı düşünüyorum Origin'den ve bilgisayarım belki kaldırmayabilir. Bu yüzden kaldırmazsa iade edemezsem sıkıntı olur. İade edilir mi?
Merhaba, ben FIFA 22 almayı düşünüyorum Origin'den ve bilgisayarım belki kaldırmayabilir. Bu yüzden kaldırmazsa iade edemezsem sıkıntı olur. İade edilir mi?
KS KS erhan753 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #11 E1B dedi: Hocam olabilir ama işlem uzun sürer Steam üzerinden almanızı veya iade etmnizi önermem. Steam iadesi için talep etmek lazım. Game pass ve Origin resmi sitesi daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
E1B dedi: Hocam olabilir ama işlem uzun sürer Steam üzerinden almanızı veya iade etmnizi önermem. Steam iadesi için talep etmek lazım. Game pass ve Origin resmi sitesi daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman. Teşekkürler.