Origin'e giriş yaparken "You must be Online when logging in for the first time." hatası

Olmuyor FIFA 21 çevrimdışı aktivasyon almıştım ve Origin off diye bir dosya vardı o Origin'in offline offline olmasını sağlıyordu galiba dosyayı sildim ama olmuyor.
Çevrimdışı giriş yapmaya çalışıyorsanız tiki kaldırın, normal giriş yapın. Sorun devam ederse DNS ayarlarını değiştirip tekrar giriş yapmayı deneyin.

DNS ayarını nasıl değiştireceğim?

Olmuyor FIFA 21 çevrimdışı aktivasyon almıştım ve Origin off diye bir dosya vardı o Origin'in offline offline olmasını sağlıyordu galiba dosyayı sildim ama olmuyor.

DNS ayarını nasıl değiştireceğim?
Öncelikle denetim masasından Origin'i onarmayı deneyin.
DNS ayarlarını değiştirmek için videoyu izleyin, değiştirdikten sonra düzelmez ise, ayni yerden DNS ayarlarını tekrar varsayılana çevirmeyi unutmayın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son çare olarak oyun klasörlerinin yedeklerini alarak Origin'i silip tekrar yükleyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı