Origins mi oynamalıyım yoksa Odyssey mi?

Ben seneler önce Assassin's Creed Brotherhood oynadıktan sonra gayet oyundan memnun kalmıştım, sonra bu hevesle A.C Black Flag deneyeyim dedim ancak oyundan pek zevk alamayınca bırakıp hayal kırıklığına uğramıştım. O günden beridir de hiçbir Assassin's Creed oyununu oynamadım, hep göz ardı ettim. Şimdi oynayacak oyun bulamadığımdan sormam gerekiyor. Sizce Origins mi oynarsam daha iyi olur yoksa Odyssey mi? Origins oynayanların benzeri vari bir oyun olan Odyssey'den memnun kalmadığını biliyorum, ben de kendime biraz zor oyun beğendirebiliyorum ve son olarak bende Logitech F710 Gamepad mevcut, Gamepad ile oynamak daha mı tatmin eder yoksa klavye mouse ile mi?

İlk oynuyorsanız Odyssey oynayın. Origins'ten sonra Odyssey saçma gelir tabii. Birbirine çok benziyorlar. Bu ikiliyi de ilk kez oynadığınıza göre yeni ve daha güzel olan Odyssey'i oynayın. Origins'te beğenilmeyen ne varsa Odyssey'de çıkartılmış hâlde. Ben Odyssey'i oynadım. Origins'i de youtubeden takip ettim ve baydı beni açıkçası.

İlk oynuyorsanız Odyssey oynayın. Origins'ten sonra Odyssey saçma gelir tabii. Birbirine çok benziyorlar. Bu ikiliyi de ilk kez oynadığınıza göre yeni ve daha güzel olan Odyssey'i oynayın. Origins'te beğenilmeyen ne varsa Odyssey'de çıkartılmış hâlde. Ben Odyssey'i oynadım. Origins'i de YouTube'den takip ettim ve baydı beni açıkçası.

Peki Odyssey nasıldı, 10 üzerinden kaç verirsin, iyi ki oynadım dedirtiyor mu?

Peki Odyssey nasıldı, 10 üzerinden kaç verirsin, iyi ki oynadım dedirtiyor mu?
Oynuyorum oynuyorum bitmiyor diyeyim. 45 saat oldu ve henüz 41 levelim. Sonlara yaklaştığımı hissetsem de main progession %54. Hikâye beni içine çekti. 28.77'ye Epic'ten almıştım. Season Pass'i de alsam mı diye düşünmüyor değilim.
Oynanış : 9 (Bazen NPC'ler ve Bounty Mercenary'ler insanı kanser edebiliyor.)
Hikâye : 8.5'tan 9 (Yunan mitolojisine ilgim olduğu için ben beğendim.)
Optimizasyon : 3 (Eğer yüksek bir sistemin varsa seni ilgilendirmiyor bu kısım.)
Genel : 9 (Optimizasyon çok can sıkan bir kısım değil bence.)

F/P oyunu diyebilirim. Tavsiye ederim. Alırken çok tereddüt etmiştim ama iyi ki de almışım diyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangisini aldınız? Bende bu iki oyun arasında kaldım. Odyssey'in Türkçe yaması ücretli olduğu için büyük ihtimalle Origins alacağım.

Hangisini aldınız? Bende bu iki oyun arasında kaldım. Odyssey'in Türkçe yaması ücretli olduğu için büyük ihtimalle Origins alacağım.

Son çıkan oyun olduğu için Odyssey tercih ettim, deneyimlerimi bu konu altında yazarım, belki benim gibi kararsız kalanlar görüp okumak ister.
İşlerle uğraşmaktan oyuna çok geç zaman ayırabildim, şu an oyunda önemli bir bölüme geldim ve iyi ki oynamışım diyorum, ilk 1 saat biraz sıkıcı geldi ona çok takılmayın sonradan oyunun ana hikayesinde ilerledikçe hevesleniyorsunuz, yan görevlere çok takılmayın sıkabilir sizi ama ana hikayesi gerçekten harika, spoiler vermeden bilgi vereyim oyuna başlarken iki kardeşten birini seçiyorsunuz biri Kassandra diğeri Alexios, ben Alexios'u tercih ettim, aslında bir şeyler anlatmak isterdim de spoiler diye değerlendirenler olabilir. Oyun atmosferiyle, hikayesiyle, karakterleriyle gerçekten oynadıkça sarıyor, bu oyunu almayı düşünen varsa alsın gerçekten pişman olmaz, optimizasyon kısmına gelecek olursak bu oyunu hard diskte oynamayın :D. Hard disk anlık %100e vuruyor ve takılma yapabiliyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı