Orijinal Call Of Duty Black Ops 2 Çalışmama Sorunu

Cavit Varinli

Hectopat
Katılım
24 Mayıs 2014
Mesajlar
2
Yer
Beyazköy, Tekirdağ, Turkey
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle herkese merhaba, birkaç ay evvel orijinal Call of Duty Black Pps 2 (PC) oyununu aldım. Başlarda Single player modunda oyun çalışıyordu fakat birkaç bölümden sonra takılmaya başladı uzun süre bu böyle devam etti. Sonra takılma problemi ortadan kalktı çalışmaya başladı fakat birkaç bölüm sonra yine aynı sorunu almaya başladım :(

Multiplayer bölümünü söz etmiyorum bile hiç açılmıyor lobiye kadar giriş yapıyorum oyuncular vs vs hepsi ayarlanıyor tam oyuna başlayacakken yükleme ekranında şöyle bir hata alıyorum ''Error; you have been disconnected from the call of duty black ops 2 servers'' yani anlayacağınız oyun hiçbir şekilde çalışmamakta bu hatayı düzeltecek patch vb... şeyler var mı emin değilim doğrusu yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
 
Hocam ekran karti surucusu guncel mi? Bilgisayarinizi viruslere karsi tarattiniz mi? İslemci sicakligi kac derecede dolasiyor? Gorev yoneticisinden CPU kullanimi yuzde kac?
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı