Orijinal Fenerbahçe forması halı sahada giyilir mi?

Mercin

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: i3-12100F
Ekran kartı: Sapphire redon RX 6700 10GB.
SSD: Adata 1TB okuma 3500mb/yazma 3000 MB.
Anakart: ASUS Prime H610M-K 4D.
RAM: XPG 8 GB (2x8) DDR 4 3200MGHZ.
PSU: Power Boost 650W 80+
Fenerbahçe kaleci forması alacağım, orijinal. Hayatımda ilk defa alacağım. Her hafta cuma halı sahada giysem ne olur? Yıpranma falan olur mu? Kaleci forması alacağım, kaleci oynuyorum, halı sahada.

Alın giyin hocam, yıpranma falan kolay kolay olmaz orijinal mal bunlar. Ayrıca olsa bile dünya malı sonuçta çok da yüklenmemek lazım. İlk defa orijinal forma alınca çakma formalara karşı kalite farkını hissediyorsunuz.

Fenerbahçe kaleci forması alacağım, orijinal. Hayatımda ilk defa alacağım. Her hafta cuma halı sahada giysem ne olur? Yıpranma falan olur mu? Kaleci forması alacağım, kaleci oynuyorum, halı sahada.

Bende orijinal Fenerbahçe kaleci forması var ve kullanıyorum rahat rahat yıpranmaz hocam.

Hocam dünyaya bir kez geliyoruz, alıp dolapta saklayacaksan almanın mantığı ne olacak ki. Al gönlünce giy. İyi maçların olsun.

Koleksiyon için alıyorsanız bilemem de onunla oynamanın zevki ayrıdır onu söylemeliyim. Heveslenip forma alıyoruz zaten, yıpranacaksa da yıpransın zevkimiz sonuçta.(

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı