Orijinal GTA 5'e korsandan kalan Save yüklenir mi?

İşletim sistemi
Windows 10

LeonScottKennedy

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben orijinal GTA 5 yükledim Epic Games'den önceden korsan oynuyordum onda bir tane Save'im vardı onu yüklesem sıkıntı olur mu? Yani orijinal oyuna korsan Save yüklesem?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben orijinal GTA 5 yükledim Epic Games'den önceden korsan oynuyordum onda bir tane Save'im vardı onu yüklesem sıkıntı olur mu? Yani orijinal oyuna korsan Save yüklesem?
Benim bildiğim kayıt dosyaları korsan veya orijinal ayırt etmiyor. Kullanabilirsin diye düşünüyorum.

Gizli dosyalarda program data ya save dosyalarını yüklüyor Rockstar. Orada halen Rockstar gibi bir dosya varsa Save oradadır demek. Varsa oynayabilirsin. Eğer kaldığın yerden başlamazsan ayarlardan Save yükleme gibi bir şey vardı. Oradan yapabilirsin.

Gizli dosyalarda program data ya save dosyalarını yüklüyor Rockstar. Orada halen Rockstar gibi bir dosya varsa Save oradadır demek. Varsa oynayabilirsin. Eğer kaldığın yerden başlamazsan ayarlardan Save yükleme gibi bir şey vardı. Oradan yapabilirsin.
ProgramData > SocialClub dosyasının içinde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı