Orijinal iPhone 7 ekranı tavsiyesi

iPhone orijinal yedek sıfır ekran satın alamazsınız. En iyi ihtimalle yenilenmiş orijinal ekran alırsınız. Teknik konular hakkında yardımcı olurum. Her türlü iPhone tamiri yaptım zamanında

iPhone orijinal yedek sıfır ekran satın alamazsınız. En iyi ihtimalle yenilenmiş orijinal ekran alırsınız. Teknik konular hakkında yardımcı olurum. Her türlü iPhone tamiri yaptım zamanında
Usta var mı güzel bildiğin ekran? Link falan atsanız? Yarım saattir tavsiye istiyorum millet bulamazsın orijinal kaliteli falan diyor.

Usta var mı güzel bildiğin ekran? Link falan atsanız? Yarım saattir tavsiye istiyorum millet bulamazsın orijinal kaliteli falan diyor.
Bütçen ne kadar bilmiyorum, ayrıca bizler de fikir veriyoruz, ama bize millet demen biraz ayıp oldu sanki... Ekran olarak Nohon bakabilirsin, orijinale yakın kalite olarak onu gördüm.

Bütçen ne kadar bilmiyorum, ayrıca bizler de fikir veriyoruz, ama bize millet demen biraz ayıp oldu sanki... Ekran olarak Nohon bakabilirsin, orijinale yakın kalite olarak onu gördüm.
Bütçem en fazla 200-250 arası. Üstüne alınma. Bu zihniyet forumda uzun zamandır var.

Bütçem en fazla 200-250 arası. Üstüne alınma. Bu zihniyet forumda uzun zamandır var.
Nohon'un bataryaları çok övülüyor, ekran piyasasında da 1-2 senelik geçmişleri var. Ekranları çok kaliteli duruyor, bir bakın isterseniz.
Bir de, ne kadar doğru bilmesem de revize ekran satıyorlar. Revize ekran; camı kırık ekranın dış camının değiştirilerek satılmaısına deniyor.
Not: Ekran işi biraz garip, direkt şu satıcıdan al diyemiyorum. Sorunlu falan çıkar, durduk yere küfür yemeyelim sonra :).

Ekranı çatladı. Ben de Apple’a 1000 küsur lira ödemek istemiyorum. Orijinal alıp kendim takacağım ama orijinal olması şart mıdır? Ekran tavsiyelerinizi bekliyorum.
Dostum birincisi Apple yetkili servis dışında kimseye orjinal parça vermez. Yani sen kendin orjinal bir parça satın alamazsın. İstanbul da isen Tahtakale'de bir sürü telefon çarşısı var. Oradan ya çakma bir ekran yaptıracaksın yada iyice dolaş şansın varsa temiz orijinal İphone 7 den çıkmış bir ekran bulabilirsin

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı