Orijinal İşletim Sisteminin Faydaları Nelerdir?

Pelevin

Hectopat
Açıkçası bugüne kadar hiç orijinal işletim sistemi kullanmadım. Güncelleme dışında orijinal işletim sisteminin faydaları nelerdir? Almayı düşünüyorum.

Korsan işletim sistemi kurduktan sonra istediğin kadar virüs programı kur fayda etmez. Binanın temelinin kötü olması gibi. Güvenlik açıklarından tut çeşitli sürücü ve .dll hatları gibi hatalarına kadar çok sayıda hata ile karşılaşabilirsiniz.

Bu konuda gerçekten yıllardır kendini kanıtlamış bir kaç güvenilir geliştirici(en azından şimdiye kadar sıkıntısı yakalanmamış) var. Bu geliştiricilerin geliştirdiği aplikasyonlar belli aralarla windows un deneme süresini uzatıyorlar. Açıkcası bu yazılımlara bir çok üstad gibi bende güveniyorum ancak neden korsana para harcayalım ki üstelik orjinal windows yazılımları belli dönemlerde 50 tl altına bile bulunabiliyorken...

Korsan işletim sistemlerinde tek sorun her gün yapılan yeniden lisanslama işlemi. Veya lisans aracı güvenli değilse arka planda başka şeyler yapması ihtimali. Bazılarının sisteme gömdükleri ".dll" dosyaları da cabası.

Dijital aktivasyon sayesinde KMSpico devri bitmeye başladığı için bunları fazla kafaya takmaya gerek yok. Windows 10 için geliştirilen yeni dijital aktivasyon yöntemi hem KMSpico gibi her gün kendini yenilemiyor hem de sınırsız ve formattan sonra da kalıcı bir aktivasyon sunuyor size. Bir forum sitesinden edindiğim aracın ilk beta sürümü ile 1803'de yaptığım aktivasyon bugün temiz kurulumla 1809'a geçtiğim halde çalışmaya devam ediyor. Yani OEM keylerin bile bir amacı kalmıyor bu aktivasyon yöntemiyle. Programın temel amacı zaten Microsoft'tan sizin için bir key üretip donanımınıza uyarlaması mantığıyle çalışıyor.

Araç şu an RS1 ve üstü tüm Windows 10 sürümlerini (LTSB ve LTSC dahil) sorunsuz ve sınırsız lisanslamasını sağlayacak şekilde güncellenmiş.

Screenshot (3).png

Korsan işletim sistemlerinde tek sorun her gün yapılan yeniden lisanslama işlemi. Veya lisans aracı güvenli değilse arka planda başka şeyler yapması ihtimali. Bazılarının sisteme gömdükleri ".dll" dosyaları da cabası.

Dijital aktivasyon sayesinde KMSpico devri bitmeye başladığı için bunları fazla kafaya takmaya gerek yok. Windows 10 için geliştirilen yeni dijital aktivasyon yöntemi hem KMSpico gibi her gün kendini yenilemiyor hem de sınırsız ve formattan sonra da kalıcı bir aktivasyon sunuyor size. Bir forum sitesinden edindiğim aracın ilk beta sürümü ile 1803'de yaptığım aktivasyon bugün temiz kurulumla 1809'a geçtiğim halde çalışmaya devam ediyor. Yani OEM keylerin bile bir amacı kalmıyor bu aktivasyon yöntemiyle. Programın temel amacı zaten Microsoft'tan sizin için bir key üretip donanımınıza uyarlaması mantığıyle çalışıyor.

Araç şu an RS1 ve üstü tüm Windows 10 sürümlerini (LTSB ve LTSC dahil) sorunsuz ve sınırsız lisanslamasını sağlayacak şekilde güncellenmiş.

Eki Görüntüle 340055

Sanırım orjinale geçmek en mantıklısı.

Korsan ve yamalanmış Windows sürümlerine her türlü zararlı yazılım eklenmiş olabiliyor. Bu yüzden Windows 7 Lite, Windows 10 Kokteyl gibi sürümleri forumca tavsiys etmeyiz. Ayrıca KMSpico gibi etkinleştirme yazılımları da tavsiye etmem ki Technopat Sosyal üyeleri ve yönetimi korsan yazılımlara destek vermez.

Aşağıdan orijinal olarak Windows 10'u indirebilirsiniz. N11'den de OEM ürün anahtarı alarak ömür boyu geçerli lisans şeklinde kullanabilirsiniz. Anakartı değiştirmeyin, istediğiniz kadar format atabilirsiniz.

OEM ürün anahtarı alırken yalnız satıcıya yapılan yorumlara ve puanına dikkat edin.

Windows 10
Rufus

ben virus programı falan kullanmıyorum çünkü gerek yok güvenilir bildiğim yerlerden çıkmam max veri çalan bir virüs fan girdi diyelim çalınacak bir verim de yok zaten verilerimin her zaman yedeği olur kimi zaman abartıp yedeğin yedeğini de tutmuşluğum var sonuçta adam ne yasın benim boklu pc mi CIA miyim gizlim saklım mı varsanki

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı