Orijinal kutulu Windows 11 USB'sini BIOS görmüyor

Denismoroti

Hectopat
RAM
GSKILL 8x2 16GB
SSD veya HDD modeli
1TB NVme Adata 850 Lite SSD
Ekran kartı
Rx 6750 XT 12GB
Anakart
GIGABYTE H610m v2
İşlemci
I5 12400F
Elimde orijinal kutulu bir Windows 11 USB'si var ve bilgisayar USB'yi sadece masaüstünde görüyor, bilgisayara format atmaya çalıştığım zaman ise BIOS'ta USB'yi göremiyorum.

Anakart; Gigabyte H610M V2

Elimde orijinal kutulu bir Windows 11 USB'si var ve bilgisayar USB'yi sadece masaüstünde görüyor, bilgisayara format atmaya çalıştığım zaman ise BIOS'ta USB'yi göremiyorum.

BIOS sürümünüz güncel mi?

Boşta flash belleğiniz varsa ona güncel ISO dosyasını indirip Rufus ile flash belleğe yazar mısınız görecek mi acaba?

Bu sabah denedim aslında boşta olan flaşh belleği görürken orijinal kutusundan çıkan flaşh belleği görmüyor. Özellikle arkadaşımın bilgisayarında denedim onun flaşhını okuyor ama gene benimkini okumuyor.

Bu sabah denedim aslında boşta olan flaşh belleği görürken orijinal kutusundan çıkan flaşh belleği görmüyor. Özellikle arkadaşımın bilgisayarında denedim onun flaşhını okuyor ama gene benimkini okumuyor.

Nasıl yani arkadaşınızın bilgisayarında aldığınız format flashını gördü mü?

Usb’yi direkt anakart slotuna mı taktınız? Yoksa öndeki kasa portlarına mı? Anakart portuna takmadıysanız o şekilde dener misiniz?

Nasıl yani arkadaşınızın bilgisayarında aldığınız format flashını gördü mü?

Hayır demek istediğim arkadaşımın BIOS'unda da benim Windows 11 kurulu flaşı görmedi.

USB'yi direkt anakart slotuna mı taktınız? Yoksa öndeki kasa portlarına mı? Anakart portuna takmadıysanız o şekilde dener misiniz?

Tüm slotlara takıp denedim yine de BIOS ekranında gözükmüyor.

Hayır demek istediğim arkadaşımın BIOS'unda da benim Windows 11 kurulu flaşı görmedi.

Tüm slotlara takıp denedim yine de BIOS ekranında gözükmüyor.

Anladığım kadarıyla USB'de arıza var. USB biçimi nedir? FAT32 ise NTFS yapmayı dener misiniz?

Anladığım kadarıyla USB'de arıza var. USB biçimi nedir? FAT32 ise NTFS yapmayı dener misiniz?

USB biçimi exFAT ama FAT32 veya NTFS'ye almaya çalıştığımda anlamadığım bir şekilde disk yazma korumalı hatası aldım, sorunu internetten araştırdım dediklerini yapmama rağmen çözemedim şu an da asıl sorunun disk yazma korumalı hatası olduğunu fark ettim hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı