Darth.Vader
Hectopat
Benim arkadaşım Tlauncher'dan yükleyerek Minecraft oynuyor. Ben ise Premium aldım. İkimiz aynı dünyaya veya servere girebilir miyiz?
Son düzenleyen: Moderatör:
Forge server Realms mi oluyor?Onunla birlikte oynayabilirsin ama eğer biriniz premium biriniz değil ise şu adımları uygula:
Aternos server: Ayarlardan korsan ı aktive edin.
Minecraft ın Forge serverinde: Server. Properties i metin olarak açın Online mode yi false yapın ve kaydedin ve artık oynayabilirsiniz.
Onunla birlikte oynayabilirsin ama eğer biriniz premium biriniz değil ise şu adımları uygula:
Minecraft'ın Forge serverinde: Server. Properties i metin olarak açın Online mode yi false yapın ve kaydedin ve artık oynayabilirsiniz.
Onunla birlikte oynayabilirsin ama eğer biriniz premium biriniz değil ise şu adımları uygula:
Minecraft ın Forge serverinde: Server. Properties i metin olarak açın Online mode yi false yapın ve kaydedin ve artık oynayabilirsiniz.
@Aly966 isimli arkadaşında dediği gibi ben arkadaşımla oynayacağım ama ben premium o TL kullanıyor o da benim oluşturduğum realms'e girebiliyor mu? Para ödemeden girebildiğini biliyorumForge server Realms mi oluyor?
Hocam bende sizin yazdığınız konuyu merak ediyorum o yüzden beğendim cevabı ben bilmiyorum @Game_servet 'in cevabını bekliyorum. Ben arkadaşlarım ile aternos üzerinden oynuyorum ama orası 1 saat sunucunun açılmasını bekletiyor ve realms ucuzmuş ben 8 dolar sanıyordum. Eğer TL kullanıcıları realms e girebiliyor ise realms alacağım.Mesela ben pre MC kullanıyorum realms aldım TL kullanan arkadasım girebilecek mi? Nasıl oluyor? Lütfen hızlı cevap.
@Aly966 isimli arkadaşında dediği gibi ben arkadaşımla oynayacağım ama ben premium o TL kullanıyor o da benim oluşturduğum realms'e girebiliyor mu? Para ödemeden girebildiğini biliyorum
@Aly966 hocam begenmişsiniz ama cevap nerdecevap verirseniz sevinirim
hocam,hocam aynı dert aynı bela kusura bakmayın bu arada son yazdıgımdanHocam bende sizin yazdığınız konuyu merak ediyorum o yüzden beğendim cevabı ben bilmiyorum @Game_servet 'in cevabını bekliyorum. Ben arkadaşlarım ile aternos üzerinden oynuyorum ama orası 1 saat sunucunun açılmasını bekletiyor ve realms ucuzmuş ben 8 dolar sanıyordum. Eğer TL kullanıcıları realms e girebiliyor ise realms alacağım.
Sorun yok hocam iyi akşamlarhocam,hocam aynı dert aynı bela kusura bakmayın bu arada son yazdıgımdan
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.