Çözüldü Orijinal Minecraft ile TLauncher kullanan kişiler aynı serverlere ve aynı dünyalara girebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Darth.Vader

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Mustafar
Benim arkadaşım Tlauncher'dan yükleyerek Minecraft oynuyor. Ben ise Premium aldım. İkimiz aynı dünyaya veya servere girebilir miyiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Evet, ama kısmen.
O premium server'lara giremez, sen girebilirsin.
Onun haricinde istediğiniz dünyaya, server'a girebilirsiniz.
Onunla birlikte oynayabilirsin ama eğer biriniz premium biriniz değil ise şu adımları uygula:

Aternos server: Ayarlardan korsan ı aktive edin.

Minecraft ın Forge serverinde: Server. Properties i metin olarak açın Online mode yi false yapın ve kaydedin ve artık oynayabilirsiniz.

Onunla birlikte oynayabilirsin ama eğer biriniz premium biriniz değil ise şu adımları uygula:

Minecraft ın Forge serverinde: Server. Properties i metin olarak açın Online mode yi false yapın ve kaydedin ve artık oynayabilirsiniz.
Forge server Realms mi oluyor?

Minecraft'ın Forge serverinde: Server. Properties i metin olarak açın Online mode yi false yapın ve kaydedin ve artık oynayabilirsiniz.

Mesela ben pre MC kullanıyorum realms aldım TL kullanan arkadasım girebilecek mi? Nasıl oluyor? Lütfen hızlı cevap.

Forge server Realms mi oluyor?
@Aly966 isimli arkadaşında dediği gibi ben arkadaşımla oynayacağım ama ben premium o TL kullanıyor o da benim oluşturduğum realms'e girebiliyor mu? Para ödemeden girebildiğini biliyorum

@Aly966 hocam begenmişsiniz ama cevap nerde :D cevap verirseniz sevinirim

Son düzenleme:
Mesela ben pre MC kullanıyorum realms aldım TL kullanan arkadasım girebilecek mi? Nasıl oluyor? Lütfen hızlı cevap.

@Aly966 isimli arkadaşında dediği gibi ben arkadaşımla oynayacağım ama ben premium o TL kullanıyor o da benim oluşturduğum realms'e girebiliyor mu? Para ödemeden girebildiğini biliyorum

@Aly966 hocam begenmişsiniz ama cevap nerde :D cevap verirseniz sevinirim
Hocam bende sizin yazdığınız konuyu merak ediyorum o yüzden beğendim cevabı ben bilmiyorum @Game_servet 'in cevabını bekliyorum. Ben arkadaşlarım ile aternos üzerinden oynuyorum ama orası 1 saat sunucunun açılmasını bekletiyor ve realms ucuzmuş ben 8 dolar sanıyordum. Eğer TL kullanıcıları realms e girebiliyor ise realms alacağım.

Hocam bende sizin yazdığınız konuyu merak ediyorum o yüzden beğendim cevabı ben bilmiyorum @Game_servet 'in cevabını bekliyorum. Ben arkadaşlarım ile aternos üzerinden oynuyorum ama orası 1 saat sunucunun açılmasını bekletiyor ve realms ucuzmuş ben 8 dolar sanıyordum. Eğer TL kullanıcıları realms e girebiliyor ise realms alacağım.
hocam,hocam aynı dert aynı bela kusura bakmayın bu arada son yazdıgımdan

Technopat Haberler

Geri
Yukarı