TheZip Picopat Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 289 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #1 Nereden en güvenli şekilde nasıl indirilir ve nasıl kurulup çalıştırılır? Anlasir şekilde anlatın. Ne kadardır deniyorum hiçbiri olmadı.1.21.5 release oynuyorum.
Nereden en güvenli şekilde nasıl indirilir ve nasıl kurulup çalıştırılır? Anlasir şekilde anlatın. Ne kadardır deniyorum hiçbiri olmadı.1.21.5 release oynuyorum.
ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.842 Çözümler 4 27 Haziran 2025 #2 Fabric ve Iris kurarak kurabilirsin. Fabric The home of the Fabric mod development toolchain. fabricmc.net Sodium - Minecraft Mod The fastest and most compatible rendering optimization mod for Minecraft. Now available for both NeoForge and Fabric! modrinth.com Iris Shaders - Minecraft Mod A modern shader pack loader for Minecraft intended to be compatible with existing OptiFine shader packs modrinth.com Artı 0 Eksi
Fabric ve Iris kurarak kurabilirsin. Fabric The home of the Fabric mod development toolchain. fabricmc.net Sodium - Minecraft Mod The fastest and most compatible rendering optimization mod for Minecraft. Now available for both NeoForge and Fabric! modrinth.com Iris Shaders - Minecraft Mod A modern shader pack loader for Minecraft intended to be compatible with existing OptiFine shader packs modrinth.com
KS KS TheZip Picopat Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 289 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #3 ahmttunc dedi: Fabric ve Iris kurarak kurabilirsin. Fabric The home of the Fabric mod development toolchain. fabricmc.net Sodium - Minecraft Mod The fastest and most compatible rendering optimization mod for Minecraft. Now available for both NeoForge and Fabric! modrinth.com Iris Shaders - Minecraft Mod A modern shader pack loader for Minecraft intended to be compatible with existing OptiFine shader packs modrinth.com Genişletmek için tıkla... Nasıl çalıştiracagim dosya indi ama çalıştırmayı beceremedim Artı 0 Eksi
ahmttunc dedi: Fabric ve Iris kurarak kurabilirsin. Fabric The home of the Fabric mod development toolchain. fabricmc.net Sodium - Minecraft Mod The fastest and most compatible rendering optimization mod for Minecraft. Now available for both NeoForge and Fabric! modrinth.com Iris Shaders - Minecraft Mod A modern shader pack loader for Minecraft intended to be compatible with existing OptiFine shader packs modrinth.com Genişletmek için tıkla... Nasıl çalıştiracagim dosya indi ama çalıştırmayı beceremedim
ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.842 Çözümler 4 4 Temmuz 2025 #4 TheZip dedi: Nasıl çalıştiracagim dosya indi ama çalıştırmayı beceremedim Genişletmek için tıkla... Fabrici dümdüz çalıştıracaksın. Fabric kurduktan sonra diğerlerini .minecraft klasöründeki mods klasörüne atacaksın. Artı 0 Eksi
TheZip dedi: Nasıl çalıştiracagim dosya indi ama çalıştırmayı beceremedim Genişletmek için tıkla... Fabrici dümdüz çalıştıracaksın. Fabric kurduktan sonra diğerlerini .minecraft klasöründeki mods klasörüne atacaksın.
KS KS TheZip Picopat Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 289 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #5 ahmttunc dedi: Fabrici dümdüz çalıştıracaksın. Fabric kurduktan sonra diğerlerini .minecraft klasöründeki mods klasörüne atacaksın. Genişletmek için tıkla... Ben direk shaderi indirip moda klasörüne atmıştım Artı 0 Eksi
ahmttunc dedi: Fabrici dümdüz çalıştıracaksın. Fabric kurduktan sonra diğerlerini .minecraft klasöründeki mods klasörüne atacaksın. Genişletmek için tıkla... Ben direk shaderi indirip moda klasörüne atmıştım
ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.842 Çözümler 4 4 Temmuz 2025 #6 TheZip dedi: Ben direk shaderi indirip moda klasörüne atmıştım Genişletmek için tıkla... Iris ve sodium olmadan shader kullanamazsın. Artı 0 Eksi
TheZip dedi: Ben direk shaderi indirip moda klasörüne atmıştım Genişletmek için tıkla... Iris ve sodium olmadan shader kullanamazsın.
bıdısefe2 Decapat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 537 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: Hp Victus 16 RTX 4070 M 8gb 2x8 5600 mhz 512 gb ssd R7 7840HS Windows 11 home Telefon: S25+ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ağustos 2025 #7 fabric api yoksa modlar çalışmaz Artı 0 Eksi
Azazel1140 Picopat Katılım 23 Mayıs 2025 Mesajlar 609 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Rx 580 Ryzen 3 2300X 8gb ddr4 3200mhz ram 500gb hdd Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #8 Hocam en temel (genellikle) modlar ile optimizasyon modları; Fabric API. Sodium Lithium LazyDFU Betterfps Dynamic FPS. İris shaders. Mouse tweaks. JourneyMap Jei(just enough items) Sisteminizin performansını epeyce artıran işlevsel modlar, ayrıca dynamic lights ile sol elde ışık tutabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Hocam en temel (genellikle) modlar ile optimizasyon modları; Fabric API. Sodium Lithium LazyDFU Betterfps Dynamic FPS. İris shaders. Mouse tweaks. JourneyMap Jei(just enough items) Sisteminizin performansını epeyce artıran işlevsel modlar, ayrıca dynamic lights ile sol elde ışık tutabilirsiniz.